ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Υποψήφιος για μέλος της ΔΕΕΠ Αργολίδας ο Δημήτρης Τριανταφύλλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:44:00 μ.μ. | | | |
Υποψήφιος για μέλος της ΔΕΕΠ Αργολίδας ο Δημήτρης Τριανταφύλλου
Η ανιδιοτελής ενασχόληση με τα κοινά είναι θέμα άοκνης προσπάθειας για αποτελεσματικότητα. Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε πιστεύω ακράδαντα ότι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός της χώρας μας Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ο ηγέτης που θα μας πάει μπροστά.

Υπό αυτό το πρίσμα, φίλες και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για μέλος της ΔΕΕΠ Αργολίδας στις εσωκομματικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 24 Οκτωβρίου 2021.

Τριανταφύλλου Δημήτρης

Ο Δημήτρης Τριανταφύλλου αποφοίτησε πρώτος από τη Σχολή Πλοιάρχων Ασπροπύργου (1993), υπήρξε κυβερνήτης στο πολεμικό πλοίο «ΑΧΙΛΛΕΥΣ» (1994-1995) , ήταν πλοίαρχος του επίσημου πλοίου των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας (2004) και του επίσημου πλοίου του AMERICA’S CUP μεγαλύτερης ιστιοπλοϊκής διοργάνωσης του κόσμου 2007 Valencia Ισπανία.

Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού, από το 2007 έως το 2019.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας (Ομοσπονδία Επιβατικών Πλοίων).

Διετέλεσε αντιπρόεδρος και από το 2011 είναι πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών Ημερόπλοιων Σκαφών που αριθμεί πάνω από 850 τουριστικά πλοία όλων των μεγεθών.

Τα τελευταία 20 έτη εργάζεται ως πλοίαρχος σε τουριστικά πλοία της οικογένειάς του, που δραστηριοποιούνται στην Αργολίδα, την Αττική και τις Σποράδες.
Κάτοικος Τολού με καταγωγή από το Βαλτέτσι Αρκαδίας, είναι παντρεμένος με την Άντζελα Νόνη και έχει αποκτήσει τρεις κόρες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ