ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας στο Άργος (βίντεο)

Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας στο Άργος (βίντεο)
Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, λειτούργησε στον Ιστορικό Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στο Άργος ,όπου προέβει στην χειροτονία του Ιεροδιακόνου π. Σπυρίδωνα Δημητρίου Οικονόμου.
Μέσα σε κλίμα πνευματικής χαράς και ιδιαίτερης συγκίνησης τελέστηκε η εις πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Σπυρίδων Δημητρίου Οικονόμου , απόστρατου υπαξιωματικού του Ελληνικού στρατού από το 1988-2013. 
Ο νέος Ιερέας είχε χειροτονηθεί διάκονος από τον Μητροπολίτη Αργολίδας στις 13 Μαρτίου 2021. Ως διάκος υπηρετούσε στην εκκλησία του Τιμίου Προδρόμου στο Άργος από την Ι Ιανουαρίου 2017 ως αντιπρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου .
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος καλωσόρισε στην ιερατική οικογένεια της Μητροπόλεως Αργολίδας το νέο Ιερέα και του ευχήθηκε ότι καλύτερο στην νέα Ιερατική ζωή.
Ο νέος Ιερέας ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους τον νουθετούσαν από μικρό στην Χριστιανική πίστη ,την οικογένεια του, τον πνευματικό του, τους Ιερείς που τον βοήθησαν να επιλέξει το δρόμο της Ιεροσύνης, καθώς και τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο που του έδειξε απεριόριστη αγάπη.
Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχε η οικογένεια του Ιερέα , φίλοι και συγγενείς του. Ο νέος Ιερέας θα ενταχθεί στη Μητρόπολη Αργολίδας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ