ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Αγώνας Ευρωπαϊκού κυπέλλου για τον Διομήδη Άργους το Σάββατο στη Ν. Κίο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 μ.μ. | | | |
Αγώνας Ευρωπαϊκού κυπέλλου για τον Διομήδη Άργους το Σάββατο στη Ν. Κίο (βίντεο)
Η ώρα της Ευρώπης έφτασε και πάλι για τον Κυπελλούχο Ευρώπης 2012 Διομήδη Άργους. Το Σάββατο 16/10/21 στις 18.00 στο κλειστό της Ν.Κίου υποδεχόμαστε την Bianco Monte Δράμα 1986 στην πρώτη αναμέτρηση για το 2ο γύρο του EHF European Cup. 

Μετά από δύο χρόνια ιδιαίτερων συνθηκών, λόγω της πανδημίας και της καραντίνας, που στέρησαν από τους Λύκους τη χαρά της συμμετοχής σε ευρωπαϊκούς αγώνες, συμμετοχή που τόσο πανάξια είχαν κερδίσει, είμαστε και πάλι παρόντες! 

Με μια νέα ομάδα, αλλά με το ίδιο πάθος και πείσμα όπως μας τονίζει και ο αρχηγός Χάρης Μάλλιος:

«Ξεκινάμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι με όνειρα και φιλοδοξίες. Μας περιμένουν δύο πολύ απαιτητικά και ιδιαίτερα παιχνίδια. Αρχής γενομένης από αύριο, όπου στο σπίτι μας θα καταθέσουμε ενέργεια, ψυχή και πάθος ώστε να πάρουμε την νίκη και προβάδισμα πρόκρισης. Οδηγός μας η άμυνα μας, αυτή θα μας δώσει τις νίκες που χρειαζόμαστε. Τίποτα δεν θα κριθεί όμως αύριο και αυτό το ξέρουμε καλά. Η ομάδα χτίζει χαρακτήρα μέσα από κάθε παιχνίδι και χρειάζεται υπομονή και σκληρή δουλειά για να δούμε ποιό θα είναι το ταβάνι της στο τέλος. Σε μια νέα ομάδα σε όλα τα επίπεδα ο χρόνος πάντα δουλεύει υπέρ της. Περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει και να μας δώσει παλμό και ακόμα περισσότερη ενέργεια και ψυχολογία σε όλους μας. Σε κάθε παιχνίδι ολοένα και αυξάνεται και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Στόχος είναι με τις εμφανίσεις μας να ανταποδώσουμε την στήριξη αυτή.»

Σήμερα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Λύκων για την αυριανή ευρωπαϊκή πρεμιέρα και ο προπονητής του Διομήδη Άργους,  Νίκος Γεωργιάδης δίνει το στίγμα των επερχόμενων δύο αναμετρήσεων με την ομάδα της Δράμας:

«Μια νέα πρόκληση έχουμε μπροστά μας αύριο, σε έναν τελείως διαφορετικό θεσμό, παρόλο που αντιμετωπίζουμε μία Ελληνική ομάδα. Ταυτόχρονα το γεγονός ότι παίζουμε με τη Δράμα δίνει ένα ιδιαίτερο χρώμα στους δύο αγώνες. 

Η συμμετοχή σε Ευρωπαϊκούς αγώνες μας γεμίζει με χαρά και ενθουσιασμό, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ενώ θα προσθέσουν και υπερπολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες στους παίκτες μας. 

Πρόκειται για δύο αναμετρήσεις που αναμένονται δύσκολες και δυνατές, γι' αυτό και πρέπει να πιάσουμε υψηλά επίπεδα απόδοσης αν θέλουμε να περάσουμε και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση.»

Στο Ionian Channel και την εκπομπή Χαμηλή Πτήση μίλησε ο γενικός αρχηγός του Διομήδη Αλέξης Λυγγίτσος, καλεσμένος του δημοσιογράφου Διονύση Μπινιώρη, απευθύνοντας μεταξύ άλλων κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει από κοντά τα ευρωπαϊκά όνειρα των Λύκων.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ