ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Αναχώρησε το φορτηγό με την βοήθεια προς τους σεισμοπαθείς της Κρήτης από το Δήμο Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 μ.μ. | | |
Αναχώρησε το φορτηγό με την βοήθεια προς τους σεισμοπαθείς της Κρήτης από το Δήμο Ναυπλιέων
Η Ένωση Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Αργολίδας "Μίνωας" θα ήθελε να ευχαριστήσει, με ένθερμη ευγνωμοσύνη, όλους εσάς που προσφέρατε είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς του Δήμου Μινώα - Πεδιάδας και συνεισφέρατε ουσιαστικά, στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής βοήθειας και αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία της Κρήτης.


Η προσέλευση και η προσφορά του κόσμου ήταν συγκινητική και αξιέπαινη!
Μέσα σε μερικές μέρες συγκεντρώθηκαν τρόφιμα παντός τύπου, φάρμακα, κλινοσκεπάσματα, είδη ατομικής υγιεινής κ.α, που θα συνδράμουν τους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου στις πρώτες δύσκολες εβδομάδες μετά τον ισχυρό σεισμό.

Αξιέπαινη και σημαντική ήταν η άμεση κινητοποίηση των 4 Δήμων της Αργολίδας, οι οποίοι με ιδιαίτερη ευαισθησία ανταποκρίθηκαν στην επείγουσα έκκληση για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Αρκαλοχώρι, στηρίζοντας και ενισχύοντας την ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης.
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους:

• Δήμος Ναυπλιέων και τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κωστούρο

• Δήμος Ερμιονίδας και τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γεωργόπουλο

• Δήμος Επιδαύρου και τον Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Χρόνη

• Δήμος Άργους-Μυκηνών και τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καμπόσο

Επίσης, θα θέλαμε εγκάρδια να ευχαριστήσουμε το Δημοτικό Διαμέρισμα Τολού και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού καθώς επίσης το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού, για την πολύτιμη βοήθεια και έμπρακτη στήριξή τους.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ” που ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση για βοήθεια και στήριξε την προσπάθειά μας.

Η ανθρωπιστική βοήθεια από τους κατοίκους της Αργολίδας, το πρωί της Παρασκευής 15/10, φορτώθηκε σε φορτηγό ιδιωτικής εταιρείας, το κόστος του οποίου ανέλαβε ο Δήμος Ναυπλιέων κατόπιν εντολής του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κωστούρου και αναχώρησε για τον προορισμό του.

Το Σάββατο στις 16 Οκτωβρίου 2021 αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων με επικεφαλής τον Προέδρο κ. Μανώλη Πατεράκη, θα παραδώσουν τα συγκεντρωθέντα είδη από την Ένωσή μας αλλά και άλλων Κρητικών Συλλόγων του Λεκανοπεδίου Αττικής, στους πληγέντες της περιοχής.

Με αίσθημα ευθύνης στον συνάνθρωπο

Το Δ.Σ. και τα Μέλη της Ενώσεως Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Αργολίδας "Μίνωας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ