ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Λ. Αυγενάκης από το Άργος: Πολλά μπράβο στον φίλο Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο

Λ. Αυγενάκης από το Άργος: Πολλά μπράβο στον φίλο Δήμαρχο Δημήτρη ΚαμπόσοΑνάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης για το νέο κλειστό κολυμβητήριο Άργους και για τα εγκαινια στα οποία παρευρέθηκε την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου.

Ο κύριος Αυγενάκης ανέφερε:

"Εγκαίνια, χθες το απόγευμα, του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άργους Μυκηνών, με δύο πισίνες, μια 25άρα κι ακόμα μία εκμάθησης

Πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές του υπερσύγχρονου έργου,πολλά μπράβο στον φίλο Δήμαρχο, Δημήτρη Καμπόσο."
Κατα την ομιλία του στα εγκαινια του κολυμβητηρίου ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό της χώρας μας στα εγκαίνια ενός κολυμβητηρίου που είναι στολίδι για την περιοχή , για ολόκληρη την χώρα αλλά και για τον υγρό στίβο.

Βρίσκομαι δίπλα σε έναν καλό φίλο σήμερα και είμαι εδώ για να πάρουμε μαζί την χαρά του πως όταν λειτουργείς οικονομικά, όταν λειτουργείς με νοικοκυροσύνη καταφέρνεις να κάνεις έργα να βάλεις στην άκρη χρήματα και να υλοποιήσεις ένα έργο που υπό άλλες συνθήκες το κόστος θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Αυτό είναι ένα παράδειγμα που θα κρατήσω και θα το αναφέρω σε μελλοντικές συναντήσεις. 

Η παρότρυνση , πρόταση, πρόκληση του αγαπητού Δημάρχου θα αποτελέσει δέσμευση να συνεργαστώ για άλλη μια φορά με τον φίλο Νικο Ταγαρά και με όλους τους εμπλεκόμενους για να υλοποιήσουμε την ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του κολυμβητηρίου».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ