ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Ο Διεθνής διαγωνισμός παιδικής δημιουργικότητας "Ελληνική ελπίδα" πέρασε από το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 π.μ. | |
Ο Διεθνής διαγωνισμός παιδικής δημιουργικότητας "Ελληνική ελπίδα" πέρασε από το Ναύπλιο
Το Διεθνές Φεστιβάλ Παιδικής Τέχνης πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην πόλη του Ναυπλίου! Οι συμμετέχοντες σε αυτό το φεστιβάλ ήταν εκπρόσωποι της Μολδαβίας, της Ουκρανίας, της Ρουμανίας, της Ρωσίας, της Πολωνίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας κ.λπ.

Ήταν μια γιορτή τραγουδιού, χορού, θεάτρου, μουσικής!

Παιδιά και έφηβοι, νέοι και οποιοσδήποτε ηλικίας επέδειξαν τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά τους! Κάθε συμμετέχων του φεστιβάλ βραβεύτηκε για συμμετοχή με Δίπλωμα ή μετάλλιο ή κύπελλο! Κανείς δεν έμεινε χωρίς ανταμοιβή!

Οι διοργανωτές αυτού του Διεθνούς Φεστιβάλ ήταν το Κέντρο για την Ανάπτυξη της Δημιουργικότητας των Παιδιών Junior »από την πόλη Κισινάου της Μολδαβίας.

Τα παιδιά έρχονται σε αυτό το Κέντρο για να κατανοήσουν με χαρά τα βασικά της τέχνης σε διάφορους τομείς – μουσική, ζωγραφική, χορό και θέατρο. Κάθε παιδί μπορεί να επιλέξει μια δραστηριότητα που του αρέσει.

Δάσκαλοι υψηλού επαγγελματικού επιπέδου διοργανώνουν διαγωνισμούς και συναυλίες και σε άλλες χώρες.

Τώρα το Junior Center “πραγματοποιεί διεθνή φεστιβάλ στην Τουρκία και την Ελλάδα. Και αυτό είναι μόνο η αρχή της μεγάλης δημιουργικής πορείας του Junior Center!

Ο Πρέσβης της Μολδαβίας στην Ελλάδα, κ. Anatoly Vangeli, ήταν από τους σημαντικούς καλεσμένους του Διεθνούς Φεστιβάλ.

Με χαρά καλωσορίσαμε τον Πρόεδρο της Ελληνο-Ευρασιατικής Συμμαχίας, Αντιπρόεδρο της UNESCO, κ. Λαμπράκη Ξενοφών, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους καλλιτέχνες και εξέφρασε επίσης την ελπίδα για περαιτέρω συνεργασία στον τομέα της τέχνης και την ανάπτυξη φιλικών σχέσεων.

Ήταν ένα αξέχαστο φεστιβάλ δημιουργικότητας και φιλίας, έμπνευσης και χαράς !!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ