ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου - Ερμιονίδας: Κάτω τα χέρια από την πρώτη κατοικία και τους υπερασπιστές της

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:24:00 μ.μ. | |
Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου - Ερμιονίδας: Κάτω τα χέρια από την πρώτη κατοικία και τους υπερασπιστές της
Τις προσεχείς ημέρες Δικάζονται αρκετοί πολίτες του Ναυπλίου και της περιοχής μας και μέλη της δύναμης των σωματείων του Εργατικού μας Κέντρου γιατί «ετόλμησαν» να παρεμποδίσουν την διενέργεια πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας πολλών φτωχών συμπολιτών μας.

Οι συμπολίτες μας αυτοί τελικά παντελώς ανιδιοτελώς θέλησαν να υπερασπίσουν το δικαίωμα της ιδιοκατοίκησης από τα ξένα funds στα οποία έχουν πουληθεί αντί μηδαμινού τιμήματος εν σχέσει με την αξία τους, εκατοντάδες χιλιάδες ενυπόθηκα δάνεια Ελλήνων από την προηγούμενη κυβέρνηση σύμφωνα με τις διατάξεις του τρίτου γενικευμένου και ανακεφαλαιωτικού μνημονίου.

Τώρα που οι πωλητές του υλικού και άυλου πλούτου της Πατρίδας και των κατοικιών των φτωχών σιωπούν και ξαναντύνονται το ένδυμα της κοινωνικής προοδευτικότητας, εμείς πρέπει να τους υπενθυμίσουμε τις πράξεις τους και τις διώξεις των συντρόφων τους, ακόμη και πρώην Υπουργών της πρώτης Κυβέρνησής τους, ώστε κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του.

Παρ΄όλα αυτά όμως τα γυρίσματα της Ιστορίας η νομοθεσία παραμένει, οι περιουσίες των φτωχών ανήκουν στα funds και οι ΔΙΚΕΣ όσων αντιστάθηκαν τρέχουν.

Ως εκ τούτου το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου πιστό στις αντιμνημονιακές του θέσεις και τις καταδικαστικές ανακοινώσεις του, όταν προ 5ετίας πουλιόντουσαν τα πακέτα των δανείων στα ξένα αρπακτικά funds, για άλλη μια φορά κάνει έκκληση στην κοινωνία της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου και στις Δικαστικές Αρχές να ΑΘΩΩΣΟΥΝ όσους αντιστάθηκαν στο εγκληματικό και αντικοινωνικό αυτό μέτρο που επέβαλαν οι δανειστές και με μεγάλη προθυμία εξετέλεσαν οι τότε Κυβερνώντες.

Τέλος καλούμε και την σημερινή Κυβέρνηση να ακυρώσει τους αντικοινωνικούς και αντιανθρώπινους αυτούς νόμους και να βοηθήσει τους πάμπτωχους δανειολήπτες, οι οποίοι και σήμερα στην ραγδαία ανατίμηση όλων των βασικών ειδών διατροφής, κίνησης, ένδυσης κ.λ.π. πλήττει για άλλη μια φορά τους ήδη πενόμενους συμπολίτες μας περισσότερο από κάθε άλλη κατηγορία Ελλήνων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΛΙΑΣ - ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ