ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Εστίαση: Μπαίνει τέλος στους «ανοιχτούς» χώρους με... πλαϊνές τέντες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:02:00 μ.μ. | |
Εστίαση: Μπαίνει τέλος στους «ανοιχτούς» χώρους με... πλαϊνές τέντες
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση θα προχωρήσει στον αυστηρό ορισμό των ανοιχτών χώρων - όπου σημειωτέον επιτρέπονται και οι ανεμβολίαστοι - εισηγήθηκαν τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, καθώς όσο πέφτει η θερμοκρασία διαπιστώνεται ότι αρκετοί ιδιοκτήτες κλείνουν τα πλαϊνά με τέντες, δημιουργώντας συνθήκες υπερμετάδοσης.

Μάλιστα, πρότειναν να ακολουθηθεί το μοντέλο του αντικαπνιστικού νόμου - που προβλέπει οι αίθριοι χώροι να παραμένουν ανοιχτοί -, ενώ παράλληλα τα μέλη της επιτροπής εστίασαν στην ανάγκη να υποβάλλονται σε διπλό rapid test κάθε εβδομάδα και οι εργαζόμενοι στους παιδότοπους.

Σημειώνεται δε, ότι εκτενής αναφορά έγινε και στην υιοθέτηση των «μωβ ζωνών» με το θέμα, εντούτοις, να παραμένει ανοιχτό. Σε κάθε περίπτωση και στο πλαίσιο αυτής της συζήτησης, οι ειδικοί σέδωσαν έμφαση στη πιθανή ανάγκη λήψης μέτρων από τους τοπικούς παράγοντες αλλά και στην ενεργοποίηση... μωβ συναγερμού προς της δομές Υγείας στη περίπτωση σημαντικής επιβάρυνσης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ