ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ημερίδα για την «Νέα ρύθμιση οφειλών" από το Επιμελητήριο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:44:00 μ.μ. |
Ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ημερίδας για την «Νέα ρύθμιση οφειλών" από το Επιμελητήριο Αργολίδας
Με επιτυχία και ευρεία συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου η διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες», την οποία διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσια της σταθερής ενημέρωσης των μελών του.

Την ημερίδα χαιρέτισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος ο οποίος ευχαρίστησε τον Ειδικό Γραμματέα και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ για την σταθερή συνεργασία και την συνεχή διοργάνωση αντίστοιχων εξειδικευμένων ενημερωτικών εκδηλώσεων για την επαρκή ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, που επιβεβαιώνεται πάντα από την ευρεία συμμετοχή τους.

Η ενδελεχής ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κ. Φώτη Κουρμούση και περιελάμβανε τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

- Το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών - παροχή 2ης ευκαιρίας

-Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις

-Τη ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων

Στη διαδικτυακή ημερίδα συμμετείχε ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός, πλήθος επιχειρηματιών της περιοχής, όπως επίσης η κα Ντάκουλα Ευαγγελία υπάλληλος του τμήματος Οικονομικής Υποστήριξης της ΕΓΔΙΧ, η κα. Δασκαλάκη Τριανταφυλιά νομικός του τμήματος Νομικής Υποστήριξης της ΕΓΔΙΧ και η κα. Βυζυριανάκη Μαίρη υπάλληλος του τμήματος Στρατηγικής και Σχεδιασμού της ΕΓΔΙΧ.

Μετά την αναλυτική παρουσίαση απάντησαν στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων ο Ειδικός Γραμματέας κ. Φώτης Κουρμούσης και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ.

Την συνάντηση έκλεισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, τόνισε ότι θα επαναληφθούν σύντομα αντίστοιχες συναντήσεις, για την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση των μελών του Επιμελητηρίου.

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ