ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

"Saluzi": Ένας πλωτός πίνακας ζωγραφικής από την Ταϊβάν στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:34:00 π.μ. | | | |
"Saluzi": Ένας πλωτός πίνακας ζωγραφικής από την Ταϊβάν στο Ναύπλιο
Η υπερπολυτελής θαλαμηγός Saluzi με σημαία νήσων Μάρσαλ έδεσε στο λιμάνι του Ναυπλίου το απόγευμα της Τρίτης και εντυπωσίασε με το πολύχρωμο σχέδιο στο εξωτερικό του που μοιάζει σαν να βγήκε από πίνακα ζωγραφικής.

Το σκάφος κατασκευάστηκε το 2003 ως ένα μικρό πολυτελές κρουαζιερόπλοιο , αλλά μεταμορφώθηκε σε ένα σούπερ γιοτ με έναν ολοκαίνουργιο εσωτερικό χώρο.
Διαθέτει εξωτερικό κινηματογράφο, νεροτσουλήθρα και δύο τζακούζι ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 32 άτομα. Υπάρχει επίσης χώρος για πλήρωμα 32 ατόμων για να εξυπηρετεί τους επισκέπτες. Μπαρ, καραόκε και παιχνίδια μπορούν να ψυχαγωγήσουν όποιο το νοικιάσει.

Το 69 μέτρων πλοίο, κατασκευασμένο στην Αυστραλία, είναι το μεγαλύτερο διαθέσιμο γιοτ προς ναύλωση στην Ασία.

Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από την μυστικιστικό πολεμικό άλογο της δυναστείας των Τανγκ και του αυτοκράτορα Ταϊτζόνγκ. Το σχέδιο του αλόγου στο εξωτερικό του γιοτ, δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Li Jiwei, ως ερμηνεία της αρχαίας ιστορίας.

«Το Saluzi είναι μια έκφραση της Ανατολής και της Δύσης, μια ανάμειξη της πνευματικότητας και της σημαντικότητας», είχε πει ο Jiwei.
Το πλοίο ανήκει στον Victor Huang Wei-de που είναι διάσημος ηθοποιός και τραγουδιστής της Ταϊβάν.

Ο Huang ξεκίνησε την καριέρα του ως τραγουδιστής. Το 2000 εντάχθηκε στην εταιρεία Phoenix Talent Company και έπαιξε σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα που παρήχθησαν από την Chinese Television System και την Formosa Television. Ο Huang πρωταγωνίστησε ως Kong Lifu στην μεγάλης τηλεθέασης κινεζική τηλεοπτική σειρά Moment in Peking, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Lin Yutang. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ