ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Τραγωδία για 8χρονο κοριτσάκι - Το συνέθλιψε μεταλλική πόρτα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 π.μ. | | |
Τραγωδία για 8χρονο κοριτσάκι - Το συνέθλιψε μεταλλική πόρτα (βίντεο)
Μια σοκαριστική ιστορία ήρθε στο φως, η οποία συνέβη την περασμένη Τετάρτη (17/11) στο Κερατσίνι και είχε σαν αποτέλεσμα τον φρικτό θάνατο μιας οκτάχρονης. 

Πιο συγκεκριμένα, η μικρή το απόγευμα της μοιραίας ημέρας προσπάθησε να μπει σε εργοστάσιο της περιοχής, έχοντας ξεφύγει από τους δικούς της, αλλά εγκλωβίστηκε στη συρόμενη ηλεκτρική μεταλλική πόρτα.

Το παιδί παρέμεινε περίπου 20 λεπτά αβοήθητο και εγκλωβισμένο, αφού κανένας δεν πήρε είδηση τι είχε συμβεί, με υπάλληλο του εργοστασίου να λέει σύμφωνα με το Mega, ότι θεώρησαν οι υπεύθυνοι πως ήταν «σακούλα».

Διαλύθηκε το άψυχο κορμάκι της…

Έχοντας περάσει μια ώρα από τη στιγμή του εγκλωβισμού της 8χρονης, ένα όχημα που μπήκε ανοιγοκλείνοντας την μεταλλική πόρτα, προκάλεσε νέο εγκλωβισμό του παιδιού…

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν λίγο μετά στο σημείο, απλά διαπίστωσαν ότι η μικρή είχε συνθλιβεί και με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής (σταθμός της οποίας βρίσκεται πολύ κοντά στο εργοστάσιο, αλλά δεν την ενημέρωσε κανείς τις κρίσιμες ώρες) το άψυχο κορμάκι της 8χρονης απεγκλωβίστηκε σχεδόν τρεις ώρες μετά…

Τέσσερις συλλήψεις

Για το περιστατικό έγιναν τέσσερις συλλήψεις και μεταξύ των συλληφθέντων είναι η μητέρα και η γιαγιά του παιδιού, οι οποίες με απόφαση του Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερες. Συνελήφθη ο υπάλληλος που φαινόταν υπεύθυνος για την λειτουργία της συρόμενης πόρτας και ο οδηγός που μπήκε στο εργοστάσιο και ξανα-ανοιγόκλεισε την πόρτα.

Όλη η υπόθεση έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά ως προς τι ακριβώς συνέβη και γιατί παρέμεινε εγκλωβισμένο τόση ώρα το παιδί χωρίς κανείς να κάνει κάτι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ