ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Η Black Friday έχει γίνει Black Week ή Black month

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:56:00 μ.μ. | | |
Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Η Black Friday έχει γίνει Black Week ή Black month
Όπως όλοι γνωρίζετε, στις 26/11/2021 είναι η BLACK FRIDAY , η οποία όμως δεν συμπεριλαμβάνεται στις τακτικές εκπτώσεις αλλά πρόκειται για προωθητική ενέργεια και αφορά όλη την αγορά και όλες τις επιχειρήσεις, μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας. Η συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων είναι προαιρετική.


Αν και έχουμε πάντα μια επιφύλαξη την οποία εκφράζουμε, βλέπουμε ότι η διάρκεια αυτής της ημέρας μεγαλώνει κάθε χρόνο και γίνεται Black Week ή Black month. Αυτό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στη μικρομεσαία επιχείρηση και από την άλλη χάνεται και η έννοια της Black Friday και το θετικό αντίκτυπο που ενδεχομένως παρουσιάζει στο εμπόριο.

Παρ όλα αυτά , καλούμε το αγοραστικό κοινό να ενισχύσει και φέτος την τοπική κοινωνία του Ναυπλίου, της γειτονιάς του, βρίσκοντας πολύ μεγάλες ευκαιρίες και προσφορές, ζωντανεύοντας και πάλι τη πόλη μέσω των αγορών τους , ώστε να δημιουργηθεί μία νότα αισιοδοξίας και ύπαρξης αυτών.

Η στήριξη της τοπικής μας οικονομίας είναι απαραίτητη για να ξεπεράσουμε την κρίση της πανδημίας , στηρίζοντας τις οικογένειες αυτής της πόλης με σκοπό να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους φίλους μας και πελάτες μας , τα προϊόντα μας.

Για να μην υπάρξει συγχρωτισμός αυτή την ημέρα προτείνεται το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων να είναι συνεχόμενο από 8:30πμ έως 21:00μμ.
Καλές Αγορές με προσοχή!!!

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ