ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας (βίντεο)

Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας (βίντεο)
Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, λειτούργησε στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά στο Ναύπλιο.

Μέσα σε κλίμα πνευματικής χαράς και ιδιαίτερης συγκίνησης τελέστηκε η εις πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Νικολάου Χρήστου, απόφοιτου της ανωτάτης εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών. 
Ο Μητροπολίτης Αργολίδας καλωσόρισε στην ιερατική οικογένεια της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος το νέο Ιερέα και του ευχήθηκε ότι καλύτερο στην νέα Ιερατική ζωή.
Η χειροτονία του νέου Ιερέα πραγματοποιήθηκε στον Ιερό ναό του Αγίου Λουκά εκεί που υπηρετεί από τότε που ξεκίνησε να λειτουργεί ο ναός.
Προηγήθηκε η μοναχική κουρά από τον Μητροπολίτη Αργολίδος την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και η χειροτονία σε διάκονο στις 24 Οκτωβρίου 2021.
Ο νέος Ιερέας ο π. Νικόλαος Χρήστου, κατάγεται από το Μετόχι Αργολίδας και από μικρό παιδί υπηρετεί την εκκλησία που τόσο πολύ αγάπησε.
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος, βλέποντας την αγάπη που είχε για να υπηρετήσει την εκκλησία τον ενίσχυσε πνευματικά με το λόγο του.
Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχε η οικογένεια του νέου Διακόνου, συγγενείς του και φίλοι του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ