ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Αργολίδα: Καιρός για παραλία το Σαββατοκύριακο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:48:00 μ.μ. | |
Αργολίδα: Καιρός για παραλία το Σαββατοκύριακο
Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει Νοέμβριο και οδεύουμε προς τον χειμώνα όμως όπως πολλοί θα είναι εκείνοι που το Σαββατοκύριακο και στην Αργολίδα θα τολμήσουν μια βόλτα στην παραλία εξαιτίας του πολύ καλού καιρού που ανοίγεται μπροστά μας αρχής γενομένης από σήμερα Πέμπτη (4/11) και μέχρι την Δευτέρα.


«Ο καιρός θα είναι πολύ καλός, έρχεται ένα ”γλυκό” πενθήμερο» σημείωσε χαρακτηριστικά στην σημερινή του πρόγνωση ο μετεωρολόγος του Open Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Αιτία θα είναι οι πολύ θερμές αέριες μάζες που θα κινηθούν προς την Ελλάδα και θα ανεβάσουν την θερμοκρασία κατακόρυφα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται στα ανατολικά και νότια γεωγραφικά διαμερίσματα να δούμε και θερμοκρασίες κοντά στους 30 βαθμούς Κελσίου ιδιαίτερα Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή, παράλληλα με την ηλιοφάνεια που θα κυριαρχεί.

Παραφωνία θα είναι η αυξημένη υγρασία αλλά και οι τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Φυσικά όπως επισημαίνει ο κ. Μαρουσάκης η ζέστη που θα κάνει κατά την διάρκεια της ημέρας δεν πρέπει να μας ξεγελάει καθώς τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα έχει ψύχρα κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

«Πρέπει να το λάβουμε υπόψιν, γιατί από αυτά τα καιρικά σκαμπανεβάσματα ευνοούνται ιώσεις και κρυολογήματα» υπογραμμίζει.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ