ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Αναφορά Τόκα στον Εισαγγελέα για τις καταγγελίες σχετικά με την εγκαταλειψη Δημοτικών γεωτρήσεων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 μ.μ. | | |
Αναφορά Τόκα στον Εισαγγελέα για τις καταγγελίες σχετικά με την εγκαταλειψη Δημοτικών γεωτρήσεων
Σήμερα ενημερώθηκα ως Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ για τις σοβαρές καταγγελίες του Επικεφαλής της ΔΗΣΥΕΡ κ. Παναγιώτη Αποστόλου προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, σχετικά με απόφαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΕΡ με Αριθμ. 139/2020 για την καταγραφή του Η/Μ εξοπλισμού ύδρευσης της ΔΕΥΑ Ερμιονίδας.


Οι αναφορές -καταγγελίες του για το θέμα απαιτούν να πέσει άπλετο φώς στην υπόθεση τόσο από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, την διοίκηση της ΔΕΥΑΕΡ και τις αρμόδιες αρχές, ενώ ταυτόχρονα η παράταξή μας θα ενημερώσει άμεσα τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, αφού γίνεται λόγος για την προσπάθεια της σημερινής διοίκησης της ΔΕΥΑΕΡ να ακυρώσει δημοτικές γεωτρήσεις, με σκοπό να προβεί σε ενοικιάσεις ιδιωτικών γεωτρήσεων προκαλώντας οικονομική ζημιά στην επιχείρηση για άγνωστους λόγους σε εμάς.

Συγκεκριμένα πρέπει να δοθούν απαντήσεις στις καταγγελίες για:

- Την "Ανούσια" ανάθεση του έργου με τίτλο «Υπηρεσίες Καταγραφής, Παρακολούθησης Και Ελέγχου Η/Μ Εξοπλισμού» με την απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕΡ υπ’ αριθμ. 139/2020, με συνολικό κόστος 5.000,00€ συν Φ.Π.Α 24%, επειδή η συγκεκριμένη υπηρεσία είχε γίνει επί της προηγούμενης διοίκησης της ΔΕΥΑΕΡ και

- Την οργανωμένη εγκατάλειψη των δημοτικών αδειοδοτημένων υδρευτικών γεωτρήσεων της Τοπικής Κοινότητας Διδύμων με πράξεις και παραλείψεις της σημερινής διοίκησης της ΔΕΥΑΕΡ, παραθέτοντας την λίστα καταγραφής του Η/Μ εξοπλισμού Ύδρευσης ( που του δόθηκε σχεδόν 18 μήνες μετά το αίτημά του στις 01-11-2021 και μετά από παρέμβαση της αρμόδιας υπηρεσίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου), για την μη αναφορά σε αυτήν 2 δημοτικών γεωτρήσεων και την αναφορά ιδιωτικής γεώτρησης, που δεν υπάρχειστο δίκτυο ύδρευσης της δημοτικής επιχείρησης.

Επισημαίνουμε ότι στο διάστημα αυτής της δημοτικής περιόδου ο κ. Αποστόλου έχει αποστείλει στην παράταξή μας πολλά έγγραφα για πράξεις και ενέργειές του σχετικά με την ΔΕΥΑΕΡ, κάτι που αναδεικνύει την συνεχιζόμενη προσπάθειά του για το καλό της δημοτικής επιχείρησης.

Τάσος Τόκας
Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ