ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου: Ο παλμός των κινητοποιήσεων έστειλε ηχηρό μήνυμα

Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου: Ο παλμός των κινητοποιήσεων έστειλε ηχηρό μήνυμα
Στη χθεσινή κινητοποίηση η Ομοσπονδία μας μαζί με τους εμπορικούς συλλόγους - μέλη της από την Πελοπόννησο, τη Νοτιοδυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά, κάτω από αντίξοες υγειονομικές συνθήκες, έδωσε το αγωνιστικό της παρών. 

Το μαζικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων, είτε ολοήμερο είτε ολιγόωρο σε κάποιες περιοχές, απέδειξε την αμείωτη αγωνιστικότητα συνολικά του κλάδου ενάντια στα αστυνομικά μέτρα επιτήρησης και την εξόντωση της μικρομεσαίας επιχείρησης. Ο παλμός των κινητοποιήσεων έστειλε ηχηρό μήνυμα τόσο για την συνοχή και την αποφασιστικότητα όσο και ότι ο αγώνας που δίνουμε είναι δίκαιος και οι αποφάσεις της κυβέρνησης έχουν απέναντι όλο τον κλάδο.

Το χθεσινό μήνυμα δεν μπορεί να το αγνοήσει κανείς. Όταν η αλληλεγγύη γίνεται πράξη αποδεικνύουμε ότι η φωνή μας είναι δυνατή. Έτσι θα προχωρήσουμε στον δρόμο της δυνατής εκπροσώπησης των εμπόρων. Έτσι θα διεκδικήσουμε τα συμφέροντά μας.

Απορρίπτοντας, αυτή τη φορά, τη γραμμή του συμβιβασμού θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις. Ο χώρος μας εξακολουθεί να χρειάζεται στήριξη, καθώς η κυβέρνηση δεν λαμβάνει στοιχειώδη μέτρα, με αποτέλεσμα η οικονομική αλλά και υγειονομική κρίση να επιταχύνονται με δραματικές συνέπειες που αντιμετωπίζουμε ήδη ή θα αντιμετωπίσουμε σύντομα οι περισσότεροι από εμάς.

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Βαγενάς

Ο Γεν. Γραμματέας
Αντώνιος Καλοθέου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ