ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου: Ως πότε οι εποχικά εργαζόμενοι σε Τουρισμό - Επισιτισμό θα παραμένουν έρμαια της κυβερνητικής αναλγησίας;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:40:00 π.μ. | | | |
ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου: Ως πότε οι εποχικά εργαζόμενοι του Τουρισμού και του Επισιτισμού θα παραμένουν έρμαια της κυβερνητικής αναλγησίας;
Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό στηρίζοντας τα διαχρονικά δίκαια αιτήματα του κλάδου.


Η κυβέρνηση έχει γυρίσει την πλάτη σε χιλιάδες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους αδιαφορώντας για το πώς θα αντεπεξέλθουν στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Διεκδικούμε μαζί τους:

· Να εμφανιστούν επιτέλους τα ένσημά τους από τις μονομερείς αναστολές σύμβασης του 2020 και να αποδοθούν ως οφείλουν τα επιδόματα του ΟΑΕΔ στους δικαιούχους.

· Να προβλεφθεί νομοθετική ρύθμιση ώστε όλοι οι εποχικοί εργαζόμενοι του κλάδου να μπορούν να λάβουν επίδομα ανεργίας χωρίς εξοντωτικούς όρους και ανέφικτες προϋποθέσεις.

· Να εφαρμοστούν πλήρως οι κλαδικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας για όλες τις επιχειρήσεις και όλους τους εργαζομένους.

· Να ενταχθούν οι επιμέρους ειδικότητες στα βαρέα και ανθυγιεινά όπως ίσχυε προ της οικονομικής κρίσης.

Αποτελεί ζήτημα ζωτικής σημασίας η εξασφάλιση της επιβίωσής τους, έστω και την ύστατη αυτή στιγμή, από την κυβέρνηση. Πρέπει να διευθετηθούν οριστικά όλα τα παραπάνω ζητήματα.

Ως πότε οι εποχικά εργαζόμενοι του Τουρισμού και του Επισιτισμού θα παραμένουν έρμαια της κυβερνητικής αναλγησίας;
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ