ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Ζευγάρι στην Αργολίδα στα πρόθυρα διαζυγίου για... τον εμβολιασμό!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:25:00 μ.μ. | | | |
Ζευγάρι στην Αργολίδα στα πρόθυρα διαζυγίου για... τον εμβολιασμό!!!Η διαμάχη ανάμεσα σε αρνητές - αντιεμβολιαστές και εμβολιασμένους, στην οποία έχει περιέλθει μεγάλο τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας, είναι γνωστή και μάλιστα σε αρκετές των περιπτώσεων είναι  ακραία ακόμα και μέσα στην ίδια οικογένεια.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και το παράδειγμα ενός ζευγαριού στην Αργολίδα το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στα πρόθυρα διαζυγίου, καθώς ο άνδρας αποφάσισε να εμβολιαστεί, με την σύζυγο να μην δέχεται κουβέντα και να τον διώχνει από το σπίτι.

Το ζευγάρι, το οποίο μάλιστα έχει και ένα μικρό παιδί, από την αρχή της πανδημίας είχε προστριβές για το θέμα του κορωνοϊού, με τους δυο συζύγους να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις περί της πανδημίας και από την στιγμή που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια, ξεκίνησαν ακόμα και τσακωμοί για το θέμα. 

Το ποτήρι, για την σύζυγο, "ξεχείλισε" όταν κατά σύμπτωση διαπίστωσε πως ο σύζυγός της έχει κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό. 

Φεύγοντας ο άνδρας το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής για την δουλειά του, ξέχασε το κινητό του στο σπίτι. Κάποια στιγμή στην διάρκεια της ημέρας ο ΕΟΔΥ έστειλε υπενθύμιση για το ραντεβού στο κινητό του συζύγου, η γυναίκα το άκουσε βρήκε το κινητό και έτσι είδε πως ο άντρας της έχει κλείσει ραντεβού για εμβολιασμό.

Όταν ο σύζυγος γύρισε στο σπίτι ξέσπασε μεγάλος καυγάς, σε σημείο να ανησυχήσουν και οι γείτονες, με αποτέλεσμα ο άνδρας να εκδιωχθεί από το σπίτι και μέχρι και αυτή τη στιγμή να φιλοξενείται από οικείο του πρόσωπο. 

Φίλοι και γνωστοί έχουν μεσολαβήσει για να μεταπείσουν τη σύζυγο ώστε να εγκαταλείψει τις ακραίες θέσεις της περί του εμβολιασμού και το ζευγάρι να μην οδηγηθεί στην πλήρη ρήξη.  

Θέλουμε να ελπίζουμε οτι θα επικρατήσει σύνεση και λογική και τα πράγματα δεν θα οδηγηθούν σε οριστικό διαζύγιο για το θέμα του εμβολιασμού, που στο κάτω κάτω είναι και προσωπικό ζήτημα του καθενός και θα πρέπει όλοι να δείξουν σεβασμό στην επιλογή του άλλου, όποια και αν είναι αυτή.  

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ