ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα στα κομμωτήρια από ανεμβολίαστους για ραντεβού πριν το Σάββατο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:12:00 μ.μ. | | |
Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα στα κομμωτήρια από ανεμβολίαστους για ραντεβού πριν το Σάββατο
Μεγάλες λίστες αναμονής έχουν δημιουργηθεί σε κομμωτήρια από ανεμβολίαστους που επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού πριν το Σάββατο, ώστε να γλιτώσουν το rapid test.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κομμωτών και Κουρείων Θεσσαλονίκης, Παύλος Κολοβός χαρακτήρισε «ταφόπλακα» το νέο μέτρο που προβλέπει είσοδο με rapid test στα κομμωτήρια, ενώ την ίδια στιγμή φωτιά έχουν πάρει τα τηλέφωνα από ανεμβολίαστους που ζητούν ραντεβού πριν το Σάββατο.

«Το μέτρο αυτό είναι ό,τι χειρότερο για τον κλάδο μας. Είναι ένα μέτρο το οποίο ουσιαστικά μας κλείνει και εξωθεί όλους τους πελάτες να πάνε στα σπίτια των πλανόδιων κομμωτών. Ποιος θα πληρώσει rapid test για να έρθει να κουρευτεί;», είπε μιλώντας στο ThessToday.gr.

Επιπλέον τόνισε ότι δεν λήφθηκαν αντίστοιχα μέτρα για σούπερ μάρκετ ή εκκλησίες, εν αντιθέσει οι πολιτικές αποφάσεις αφορούν επιχειρήσεις που επλήγησαν περισσότερο στη διάρκεια του πρώτου και του δεύτερου lockdown.

«Αφήνουν τα σούπερ μάρκετ που καθημερινά έχουν τεράστιους τζίρους και τιμωρούν τα κομμωτήρια. Είναι απαράδεκτο», σημείωσε.

Μεγάλες λίστες αναμονής στα κομμωτήρια

Η χθεσινή εξαγγελία των νέων περιοριστικών μέτρων για ανεμβολίαστους έχει δημιουργήσει ήδη μεγάλες λίστες αναμονής στα κομμωτήρια, όπως στο μπαρμπέρικο-κουρείο του Γιάννη Κωττούλα, όπου τηλεφώνησαν τουλάχιστον 30 άτομα για να κλείσουν ραντεβού την Πέμπτη και την Παρασκευή.

«Δεν έχει σταματήσει να χτυπά από χθες το απόγευμα το τηλέφωνο. Πήραν τουλάχιστον 30 άτομα για να κλείσουν ραντεβού, οι περισσότεροι επειδή θέλουν να "προλάβουν" την εφαρμογή του μέτρου», τόνισε στο ThessToday.gr.

Ίδια εικόνα και στην επιχείρηση του Γιάννη Μυρωνίδη, ο οποίος εξηγεί ότι έχει κάνει εκτροπή το τηλέφωνο του μαγαζιού στο κινητό του, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα ραντεβού που ζητούν οι πελάτες για αυτές τις ημέρες.

«Από χθες το απόγευμα έως το βράδυ το τηλέφωνο χτυπά ασταμάτητα από πελάτες που θέλουν να κλείσουν ραντεβού πριν το Σάββατο. Εκτός από τους σταθερούς μας πελάτες τηλεφωνούν και άτομα που ήταν εκτός του πελατολογίου μας, που πιθανότατα ψάχνουν να κλείσουν ραντεβού όσο το δυνατό πιο άμεσα γίνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ