ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Ναύπλιο: Μεγάλη συμμετοχή στη συνάντηση του ΔΟΠΠΑΤ με φορείς και συλλόγους για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:02:00 μ.μ. | | | |
Ναύπλιο: Μεγάλη συμμετοχή η συνάντηση του ΔΟΠΠΑΤ  με φορείς και συλλόγους για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις
Με την συμμετοχή Προέδρων των τοπικών συμβουλίων , Προέδρων και μελών Πολιτιστικών Συλλόγων , Φορέων και Σωματείων , Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων , θεατρικών ομάδων και εκπροσώπων του Εμπορικού συλλόγου , πραγματοποιήθηκε σήμερα στο θεατράκι του ΟΣΕ στο Ναύπλιο η συνάντηση του ΔΟΠΠΑΤ με θέμα τον προγραμματισμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος , η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Μαρία Ράλλη , ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Χατζόπουλος και μέλη του Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ και της ομάδας εργασίας των Χριστουγέννων.
Αφού θεώρησαν όλοι αυτονόητο ότι πρωτεύει η διαφύλαξη της υγείας , παρουσιάστηκε το πλάνο των εκδηλώσεων του ΔΟΠΠΑΤ τόσο για την πόλη του Ναυπλίου , όσο και για τα τοπικά διαμερίσματα.

Ενημερωτικά και για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν σημειώνεται ότι για την συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι , το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Βασιλέως Κωνσταντίνου , με είσοδο από την πέργκολα , στις 11 -12 / 12 και στις 18-19/12 θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα γραφεία του ΔΟΠΠΑΤ και στο τηλέφωνο 2752027153 και στο mail doppat.nafplio@gmail.com, μέχρι την Τετάρτη 24 Νοεμβίου.
Όσον αφορά την πρόθεση όλων των πολιτιστικών φορέων για συμμετοχή στις εκδηλώσεις η προθεσμία ορίζεται έως τις 26 Νοεμβρίου στο παραπάνω τηλέφωνο και mail.

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες και αναμένουμε προτάσεις και ιδέες.

ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ