ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Ζητούνται πληροφορίες για περιστατικό πνιγμού στη Νέα Κίο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:22:00 μ.μ. | | |
Ζητούνται πληροφορίες για περιστατικό πνιγμού στη Νέα Κίο Αργολίδας
Στις 16/08/2021 απεβίωσε λόγω πνιγμού στην θαλάσσια περιοχή της Νέας Κίου Δήμου Άργους Μυκηνών Αργολίδας (έμπροσθεν της ακτής στην οποία ευρίσκεται το παραλιακό εστιατόριο «Τσακίρης») ο Δ. Α, κάτοικος εν ζωή Άργους, ηλικίας 74 ετών.

Από πληροφορίες που περιήλθαν στην οικογένεια του αποβιώσαντος και από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο και σε διάφορα ενημερωτικά ιστολόγια, προκύπτει ότι κατά τον χρόνο του συμβάντος, ήταν παρόντες διερχόμενοι πολίτες και λουόμενοι, οι οποίοι βοήθησαν στον εντοπισμό και την ανάσυρση του θύματος. 
Εν τούτοις η ταυτότητα των παραπάνω προσώπων, κάποια από τα οποία απεικονίζονται στις παραπάνω φωτογραφίες, είναι παντελώς άγνωστη στην οικογένεια του θανόντος.

Επειδή υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ, η οικογένεια του θανόντος, να μπορέσει να έλθει σε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με τα παραπάνω πρόσωπα, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ οποιονδήποτε απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες, ή οποιονδήποτε γνωρίζει την ταυτότητα των προσώπων που απεικονίζονται σε αυτές ή την ταυτότητα προσώπων, που παρευρέθησαν στο παραπάνω συμβάν, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ με την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του αποβιώσαντος στα ακόλουθα ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: (ΚΙΝΗΤΟ:6945964789/6936933339)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ