ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Την Αργολίδα επισκέφθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:24:00 μ.μ. | | |
Την Αργολίδα επισκέφθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου (βίντεο)
Σε τρεις πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Νέα Κίο στην Αργολίδα, Τρίπολη στην Αρκαδία και Καλαμάτα στην Μεσσηνία) θα βρεθεί σήμερα 17  Νοεμβρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου, στα πλαίσια της περιοδείας του για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ.
Πρώτη στάση του πρώην πρωθυπουργού, το Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου στην Αργολίδα όπου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης και συναντήθηκε με πολλούς φίλους και υποστηρικτές του που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς.
Ο κύριος Παπανδρέου συνοδευόταν από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Αργολίδας Λεωνίδα Κουτσογιάννη, ενώ στην συναντηση τον υποδέχθηκαν ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα όπως ο κύριος Μελίδης, ενώ μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, ο τέως νομάρχης Αργολίδας Τάσος Σαλεσιώτης κα.
Σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι αυτό που επιχειρείται είναι ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα πορεία "για την αναγέννηση της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, για να σπάσει αυτός ο διπολισμός της αδράνειας, του συντηρητισμού, για να μπορούμε να ξαναφτιάξουμε μια παράταξη δυναμική και ισχυρή, που θα εκφράζει τον ελληνικό λαό, θα εκφράζει τον ελληνισμό και θα δώσει πάλι προοπτική, χαρά και βιώσιμη ανάπτυξη στην πατρίδα μας".
Επόμενος σταθμός της επίσκεψής του, η Τρίπολη όπου θα συναντήσει πολίτες και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, ενώ αμέσως μετά θα βρεθεί στην Καλαμάτα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ