ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Ευχαριστήρια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου για την συμμετοχή στην απεργία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:26:00 μ.μ. | | |
Ευχαριστήρια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου για την συμμετοχή στην απεργία
Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ευχαριστεί θερμά, όλους τους συναδέλφους για τη μεγαλειώδη συμμετοχή τους στη Πανελλήνια Απεργία της 16ης Νοεμβρίου 2021, καθώς και τους πολίτες της Πόλης μας, για τη συμπαράσταση και τη κατανόηση τους , συμβάλλοντας στην ολοκλήρωσή της με απόλυτη επιτυχία!


Ευχαριστούμε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου, τα μη εγγεγραμμένα μέλη, για την αποδοχή της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου, καθώς και το Σύλλογο Εστίασης Το Ανάπλι , ικανοποιώντας ένα και μοναδικό στόχο , τη συνεργασία , την αποφασιστικότητα και τη διεκδίκηση των ζωτικών αιτημάτων μας.

Αυτή η αποφασιστικότητα και η συμμετοχή όλων, αποδεικνύει τη δύναμή μας, όταν πρόκειται να υπερασπιστούμε τα κοινά μας συμφέροντα, ή την αδικία, ανεξάρτητα από τα πιστεύω, τη διαφορετική αντίληψη και προσέγγιση του καθενός.

Δείξαμε την ομοψυχία μας και βγήκαμε μπροστά , με τη δύναμη ζωής, που πηγάζει από τη καθημερινή μάχη της επιβίωσης , στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα διεκδίκησης, για την ίση οικονομική μεταχείριση με άλλους κλάδους, στοχεύοντας στην αποτελεσματικότητα και προφύλαξη της υγείας, προτείνοντας μέτρα αύξησης της ατομικής ευθύνης και όχι μέτρα αστυνομικού χαρακτήρα από τις επιχειρήσεις.

Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα, δικαιοσύνη και συνεργασία γιατί

ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε!!

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ