ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Τιμητική εκδήλωση στο Ναύπλιο για την ομάδα Cheerleading της "Χοροκίνησης" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:20:00 μ.μ. | | | |
Τιμητική εκδήλωση στο Ναύπλιο για την ομάδα Cheerleading της "Χοροκίνησης" (βίντεο)
Εκδήλωση απόδοσης τιμητικών διακρίσεων πραγματοποιήθηκε από τον ΔΟΠΠΑΤ και τον Δήμο Ναυπλιέων το πρωί της Κυριακής 21 Νοεμβρίου στις αθλήτριες και την προπονήτρια Νίνα Μάρκου του Αθλητικού Συλλόγου Cheerleading της "Χοροκίνησης Ναυπλίου" για τις διακρίσεις που απέσπασαν από την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α1 κατηγορίας και OLYMPUSπου έγιναν το καλοκαίρι και στο Κύπελλο Ελλάδας Cheerleading 2021, που παραγματοποιήθηκε το τριήμερο 29-30-31 Οκτωβρίου 2021, από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading.
Στην εκδηλωση παρευβρέθηκαν η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Άσπα Μαλεβίτη, μέλη του ΔΟΠΠΑΤ και φυσικά οι γονείς και οι συγγενείς των αθλητριών.
248 αθλήτριες και αθλητές από 10 σωματεία-μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας του αθλήματος, έλαβαν μέρος στο challenge του Κυπέλλου.
Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας την πρόκληση του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς την Παρασκευή και το Σάββατο διδάχθηκαν τις αγωνιστικές χορογραφίες και την Κυριακή διαγωνίστηκαν και κρίθηκαν σε αυτές.
Το διαγωνιστικό σκέλος περιλάμβανε την εκμάθηση και την συμμετοχή στα αγωνίσματα του Cheer Freestyle Pom, Cheer Hip Hop, CheerJazz, CheerleadingAll Girls.
Μέρος έλαβαν τα σωματεία: Αμαζόνες, Ελληνικό Αστέρι, Αποσπερίδες, ΑΓΟΠ Μυρτάλη, Ελληνικές Σταγόνες, ΣΗΓΑ Γύμναθλος, Τέχνη και Άθληση Ρεθύμνου, Χοροκίνηση Ναυπλίου, Αμπελόκηποι, Αρμονία Θήβας.
Τις χορογραφίες δίδαξαν και έκριναν καταξιωμένοι προπονητές από το εξωτερικό. Από την Σλοβενία ήρθε η MatejaGrbec που θα δίδαξε και έκρινε την κατηγορία CheerHipHop.
Με καταγωγή απ την Αυστρία, η προπονήτρια των Eurodancers Flora Maurer, ανέλαβε τις κατηγορίες Cheer Freestyle Pom και Cheer Jazz. Την κατηγορία του Cheerleading All Girls, που διεξήχθη για πρώτη φορά στο Κύπελλο Ελλάδος, δίδαξε και έκρινε ο Βρετανός Jonathan Rattigan.
Τέλος να αναφέρουμε ότι η διοργάνωση του Κυπέλλου πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως αυτό είχε εγκριθεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οι θεατές ήταν αποκλειστικά και μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες.
Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Ελλάδας 2021

Cheer Freestyle Pom Senior

1. Αμαζόνες
2. Ελληνικό Αστέρι
3. ΑΓΟΠ Μυρτάλη
4. Αποσπερίδες
5. Τέχνη και Άθληση Ρεθύμνου

Cheer Freestyle Pom Junior

1. Αμαζόνες
2. Ελληνικές Σταγόνες
3. Ελληνικό Αστέρι
4. Αποσπερίδες
5.Τέχνη και Άθληση Ρεθύμνου

Cheer Freestyle Pom Junior B

1. Αμαζόνες
2. Αποσπερίδες

Cheer Hip Hop Senior

1. Αποσπερίδες
2. Αμαζόνες
3. ΑΓΟΠ Μυρτάλη

Cheer Hip Hop Junior

1. Ελληνικές Σταγόνες
2. Αμαζόνες
3. Χοροκίνηση Ναυπλίου

Cheer Hip Hop Junior B

1. Αποσπερίδες
2. Αμαζόνες

Cheer Jazz Senior

1.Ελληνικό Αστέρι
2. ΑΓΟΠ Μυρτάλη
3. ΑΠΣ Οι Αμπελόκηποι

Cheer Jazz Junior

1. ΑΣ Θήβας Αρμονία
2. Ελληνικό Αστέρι
3. ΑΓΟΠ Μυρτάλη
4. Χοροκίνηση Ναυπλίου

Cheer Jazz Junior Β

1. ΑΠΣ Οι Αμπελόκηποι

Cheerleading All Girls Senior

1. Ελληνικό Αστέρι

Cheerleading All Girls Junior

1. Ελληνικό Αστέρι
2. ΣΗΓΑ Γύμναθλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ