ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Κ για τον αθλητή του Dojang TKD Club Κολιγλιάτη Χρήστο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:48:00 μ.μ. | | | |
Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Κ για τον αθλητή του Dojang TKD Club Κολιγλιάτη Χρήστο
Η πρώτη αγωνιστική διάκριση του συλλόγου Ταεκβοντό Dojang (Σύλλογος Ολ. Αθλημάτων Άργους) είναι γεγονός και μάλιστα σε Πανελλήνιο επίπεδο! 

Συγκεκριμένα ο αθλητής Κολιγλιάτης Χρήστος, συμμετέχοντας για πρώτη χρονιά σε επίσημους αγώνες, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Κ της Χαλκίδας, χάνοντας στον ημιτελικό από τον πρωταθλητής της κατηγορίας, σε ένα εξαιρετικό ντέρμπι. 
Με την πανελλήνια αυτή διάκριση, ο νεαρός αθλητής εξασφάλισε τη μοριοδότησή του για όλες τις σχολές ΑΕΙ. Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον αθλητή, Κούρο Νίκο, που πραγματοποίησε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση στην κατηγορία -55 Ε/Ν λαμβάνοντας υπ όψιν τον σημαντικό τραυματισμό που προερχόταν. 

Ο προπονητής του συλλόγου Μητσάκος Θάνος δήλωσε εξαιρετικα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αναλογιζόμενος πως αυτή είναι η πρώτη χρονιά συμμετοχής της ομάδας σε επίσημους αγώνες και στέφθηκε με Πανελλήνια διάκριση. 
Εύχεται επίσης, αυτή να είναι η αρχή μιας πορείας διακρίσεων, αλλά κυρίως δημιουργίας αθλητών με ΗΘΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ, καθώς η νίκη είναι στάση ζωής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ