ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Β.Κικίλιας από το Ναύπλιο: H μαρίνα θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της πόλης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:01:00 μ.μ. | | |
Β.Κικίλιας από το Ναύπλιο: H μαρίνα θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της πόλης και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας
Την παραχώρηση της χρήσης και εκμετάλλευσης της χερσαίας και θαλάσσιας ζώνης του τουριστικού λιμένα-μαρίνας Ναυπλίου, από το υπουργείο Τουρισμού στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, υπέγραψε την Παρασκευή στο Ναύπλιο ο υπουργός Τουρισμού.


Ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε ότι το συγκεκριμένο αναπτυξιακό έργο «θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της πόλης, θα προσελκύσει νέους επισκέπτες στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και θα δημιουργήσει πολλές νέες θέσεις εργασίας», επιπλέον «αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα συνεργασίας όλων και για καλό σκοπό».
«Η κοινωνία του Ναυπλίου δικαιούται αυτό το έργο, τη μαρίνα ελλιμενισμού 210 σκαφών, που θα δώσει άλλη πνοή στην περιοχή. Το αξίζουν οι κάτοικοί της, το Ναύπλιο, η περιοχή. Ανήκει στους κατοίκους του και έτσι θα προχωρήσουμε» σημείωσε ο κ. Κικίλιας.

«Η μαρίνα χωροτεθήθηκε το 2009 και για πολλά πολλά χρόνια ήταν κολλημένη. Κι όλοι, από τη γενική γραμματέα κ. Λοϊζου μέχρι την περιφέρεια, τον δήμο και τους βουλευτές μας, όπως ο Γιάννης Ανδριανός, δουλέψαμε για αυτόν τον σκοπό» επισήμανε.
Η υπογραφή παραχώρησης πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του βουλευτικού, παρουσία του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού, της γ.γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Βίκυς Λοΐζου, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αναστάσιου Ζαφείρη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ