ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Νεκρός άνδρας στην Αργολίδα - Zούσε με την μητέρα του και την τυφλή αδερφή του σε σπίτι χωρίς ρεύμα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:18:00 μ.μ. | | | | |
Αργολίδα: Φρίκη στην Αγία Τριάδα - Νεκρός άνδρας που ζούσε με την αδερφή του σε σπίτι χωρίς ρεύμα
Ένα τραγικό και συνάμα φρικιαστικό περιστατικό κλήθηκαν να διαχειριστούν διασώστες του ΕΚΑΒ Αργολίδας αργά το απόγευμα της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου στην Αγία Τριάδα Μιδέας του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.

Το ΕΚΑΒ κλήθηκε να μεταβεί σε οικία στην Αγία Τριάδα για έναν άνδρα και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, αλλά φτάνοντας στο σημείο διαπίστωσε πως το σπίτι δεν είχε ρεύμα.

Κάτω από το πλήρες σκοτάδι οι διασώστες εντόπισαν μέσα στο σπίτι έναν άνδρα νεκρό σε κρεβάτι και σε ακαμψία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ζούσε στο σπίτι χωρίς ρεύμα και σε συνθήκες τραγικές μαζί με την 90χρονη μητέρα του και την τυφλή αδερφή του, η οποία σε πρώτη επαφή με τους διασώστες του ΕΚΑΒ έδειξε να μην έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον και πιθανόν να πάσχει και από κάποιου είδους νοητική υστέρηση.

Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία που χειρίζεται πλέον την υπόθεση, ενώ η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους για νεκροψία νεκροτομή. 

Οι κάτοικοι στην Αγία Τριάδα στο άκουσμα της είδησης έδειξαν να μην γνωρίζουν την κατάσταση στην οποία ζούσε η συγκεκριμένη οικογένεια ενώ ο άνδρας ηταν γνωστός στην τοπική κοινωνία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ