ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Μαθητές του 1ου Λυκείου Ναυπλίου στο Εργαστήριο Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:27:00 μ.μ. | |
Μαθητές του 1ου Λυκείου Ναυπλίου στο Εργαστήριο Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών
Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 το τμήμα της κατεύθυνση υγείας του 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου επισκέφθηκε το Εργαστήριο Φαρμακολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, υπό την επίβλεψη της Καθηγήτριας Βιολογίας Ευαγγελίας Ζβίντζου. 

Στόχος της επίσκεψης ήταν να αποκτήσουν οι νεαρές μαθήτριες μια εικόνα για την καθημερινότητα ενός ερευνητή σε ένα ακαδημαϊκό επαγγελματικό πλαίσιο καθώς και για τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζεται να έχει. Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Εργαστηρίου Φαρμακολογίας Καθηγητή κ. Κυριάκο Κυπραίο για την φιλοξενία καθώς και τα μέλη του εργαστηρίου για την σημαντική συμβολή τους στην διδακτική αυτή επίσκεψη.
Οι μαθήτριες του τμήματος είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα πλήρως εξοπλισμένο ερευνητικό εργαστήριο και να δουν από κοντά τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί καθημερινά ένας ερευνητής. Στα πλαίσια της διδακτικής επίσκεψης, οι μαθήτριες ξεναγήθηκαν στους χώρους του εργαστηρίου, συνομίλησαν με το επιστημονικό προσωπικό του εργαστηρίου και είχαν την δυνατότητα να δουν διάφορα στάδια πειραματικών διαδικασιών. Ακόμη, ο διευθυντής του τομέα Φαρμακολογίας καθηγητής κ. Κυριάκος Κυπραίος συνομίλησε με τις μαθήτριες σχετικά με τις προσδοκίες τους και την πραγματικότητα της εκπαίδευσης στον τομέα της Ιατρικής.

Οι μαθήτριες μετά την επίσκεψη είπαν:

«Ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες, η οποία με βοήθησε να συνειδητοποιήσω πόσο πολύ θέλω να πραγματοποιήσω τους στόχους μου»

« Το γεγονός ότι είδα πώς πολλά από αυτά που διαβάζω τόσο καιρό εφαρμόζονται στην πράξη και πώς η επιστήμη συμβάλλει στην βελτίωση της υγείας μου προκάλεσε έναν ασυγκράτητο ενθουσιασμό και με έκανε να θέλω ακόμη περισσότερο να ασχοληθώ με την έρευνα»

«Η εμπειρία ήταν μοναδική. Το Πανεπιστήμιο Πατρών θα είναι σίγουρα μία από τις επιλογές μου!!!»

«Ήταν μία μοναδική εμπειρία που με ώθησε να προσπαθήσω περισσότερο να πετύχω τους στόχους μου»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ