ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Συγκινητική προσέλευση κόσμου στην εθελοντική αιμοδοσία του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους

Συγκινητική προσέλευση κόσμου στην εθελοντική αιμοδοσία του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους
Πραγματοποιήθηκε χθες 20/12/21 στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού ¨Μέγας Αλέξανδρος¨ ακόμα μία εθελοντική αιμοδοσία του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους. 

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άκρως ικανοποιητική καθώς μέλη και φίλοι του Συστήματος έδωσαν το παρών προκειμένου να αιμοδοτήσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ανάγκη για αίμα αυτή την περίοδο είναι πολύ μεγάλη καθώς τα αποθέματα σε όλη τη χώρα έχουν μειωθεί δραματικά.
Το πιο ελπιδοφόρο ήταν το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εθελοντών κατά τη χθεσινή αιμοδοσία ήταν νέα παιδιά , αφήνοντας έτσι ένα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα για αφύπνιση και για τις αξίες της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Ευχαριστούμε θερμά το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άργους, με την παρουσία της ιατρού κυρίας Μαρίας Δράκου και των νοσηλευτριών κυρίας Μαριγώς Γκίοκα και της κυρίας Ευαγγελίας Μπότσαρη που φρόντισαν να κάνουν ακόμα πιο ευχάριστο το χθεσινό κλίμα της αιμοδοσίας με την ευγένεια και την προθυμία που επέδειξαν.
Ευχαριστούμε επίσης του διευθυντή του Δ.Ε.Ι.Κ. Άργους κύριο Φίλιππο Δελή για την παρουσία εκπαιδευόμενων από τα τμήματα Διασωστών και Νοσηλευτών. Και τέλος τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ κύριο Παναγιώτη Σκούφη για την φιλοξενία στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ