ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Μαρία Ράλλη: Αυτοί είναι οι κυριότεροι στόχοι του ΔΟΠΠΑΤ για το 2022

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:48:00 π.μ. | | | |
Μαρία Ράλλη: Αυτοί είναι οι κυριότεροι στόχοι του ΔΟΠΠΑΤ για το 2022
Σε ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου , που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6/12 ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός για το έτος 2022. 

Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Μαρία Ράλλη ανέφερε: "Με συντονισμένη συνεργασία των υπηρεσιών του ΔΟΠΠΑΤ ,του Δήμου , της Διοίκησης , των μελών του Δ.Σ. και των ομάδων εργασίας θέσαμε τους στόχους , που αποτυπώνονται στον προϋπολογισμό του 2022 ,με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό στη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας. 

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, που έχει προκαλέσει η πανδημία και σε συνέχεια του πολύπλευρου έργου, που επιτελείται κατά κοινή ομολογία , τέθηκαν μεταξύ άλλων οι κύριοι στόχοι , όπως : Ο εμπλουτισμός των πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων (εν όψη και του λαμπρού επετειακού έτους 2022 για την πόλη μας) , η παιρετέρω αναβάθμιση και δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων , η αναβάθμιση του θεάτρου , η επανασύσταση της Δημοτικής Πινακοθήκης , η δημιουργία Μουσείου " Καραγκιόζη " , η ολοκλήρωση φωτογράφισης , μεταγραφής και έκδοσης της β' γραφής του χειρόγραφου της "Ναυπλίας " του Μιχαήλ Λαμπρυνίδη , η ενίσχυση των δράσεων και παρεμβάσεων για το περιβάλλον κλπ. 

Από τη θέση της προέδρου θα ήθελα και δημόσια να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους για την συνεργασία , αλλά ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στο προσωπικό του ΔΟΠΠΑΤ για την καθημερινή τους συνέπεια και αποτελεσματικότητα . Οι συνεργασίες και οι συνέργειες είναι η δύναμη μας για να κατακτήσουμε όλο και περισσότερους στόχους και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των καιρών και της κοινωνίας. Η συμμετοχή όλων σας μας ενθαρύνει και αποτελεί την κινητήρια δύναμη για δουλειά."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ