ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

38 άπορες οικογένειες ασθενών στην Αργολίδα έλαβαν εορταστικά πακέτα από την «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:18:00 π.μ. | | |
38 άπορες οικογένειες ασθενών στην Αργολίδα έλαβαν εορταστικά πακέτα από την «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» πιστός πάντα στις βασικές αρχές βοήθειας, προσφοράς και αλληλεγγύης που πρεσβεύει, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρίσκεται κοντά στον ασθενή, στον ευπαθή ασθενή και στις ομάδες που νοσούν από καρκίνο και έχουν ιδιαίτερες ανάγκες.

Για το λόγο αυτό και ενόψει των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οργάνωσε την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου αυτά να διατεθούν στις ευπαθείς ομάδες ασθενών του Συλλόγου. 

Την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 ολοκληρώθηκε η διανομή πακέτων με είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, σε 38 άπορες οικογένειες ασθενών. Ειδικά στην περιοχή του Ναυπλίου την παραλαβή και παράδοση των εορταστικών πακέτων ανέλαβε εξ ολοκλήρου η ΄Εφορος Ναυπλίου του Συλλόγου μας κ. Νια Τσουκαλά, που ακούραστα προσφέρει και δραστηριοποιείται στην περιοχή όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα η ανταπόκριση των συμπολιτών μας από το Ναύπλιο να είναι πάντα τεράστια .

Ευχαριστούμε θερμά το supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στο Ναύπλιο για την ευγενική προσφορά τους σε τυριά. Ένα ιδιαίτερο και θερμό ευχαριστώ σε όλους τους φίλους της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν πρόθυμα σε αυτό το κάλεσμα βοήθειας προς το συνάνθρωπο, διατηρώντας την ανωνυμία τους.

Για άλλη μια φορά η έμπρακτη αγάπη που δεχτήκαμε έγινε μια τεράστια αγκαλιά φροντίδας, ασφάλειας και συμπάθειας προς τον ασθενή που παλεύει, αγωνίζεται και προχωρά. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό του ανθρώπου, κάνοντας πράξη την συμπαράσταση, την αλληλοβοήθεια και το αίσθημα ενότητας . Δεν είναι μόνο εθελοντισμός ή φιλανθρωπία. Είναι κυρίως συνεισφορά προς αλλήλους και λαμβάνει χώρα μεταξύ ίσων και χωρίς ταμπέλες και διαχωρισμούς, ανθρώπων.

Ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ