ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Νέα γυναικοκτονία: 40χρονος στη Λακωνία έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:02:00 π.μ. | | |
Νέα γυναικοκτονία: 40χρονος στη Λακωνία έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του
Νέα γυναικοκτονία καταγράφεται στη χώρα μας, με θύμα μια 36χρονη γυναίκα, αυτή τη φορά στην περιοχή του Βλαχιώτη, στη Λακωνία.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, 40χρονος αλβανικής υπηκοότητας έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του, 36 χρόνων.

Ο ίδιος φέρεται να ειδοποίησε τις αρχές πως έπνιξε τη γυναίκα του μετά από έντονη λογομαχία, με αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο για να βρουν χωρίς τις αισθήσεις της τη γυναίκα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο τοπικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Οι δύο τους ζούσαν χρόνια στην περιοχή και προσώρας είναι άγνωστο αν έχουν παιδιά.

Τι αναφέρει η αστυνομία σε Δελτίο τύπου.

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ