ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Παλαμήδειος Άθλος 2021: Επίσημα αποτελέσματα - φωτογραφίες δρομέων και δίπλωμα συμμετοχής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. | | |
Παλαμήδειος Άθλος 2021: Επίσημα αποτελέσματα - φωτογραφίες δρομέων και δίπλωμα συμμετοχής
Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα στο web site της Διοργάνωσης.
Οι συμμετέχοντες στον Παλαμήδειο Άθλο 21 σε όλα τα αγωνίσματα, έχουν την δυνατότητα στην προσωπική τους καρτέλα να δουν αναλυτικά στατιστικά στοιχεία από την συμμετοχή τους, να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος και του χρόνου τερματισμού τους καθώς και να κατεβάσουν τις αγωνιστικές φωτογραφίες τους επιλέγοντας το μενού 
Oι προσωπικές φωτογραφίες των δρομέων είναι μια ακόμη προσφορά της Ο.Ε. των αγώνων. Όλοι οι συμμετέχοντες στα αγωνίσματα του Παλαμηδείου Άθλου 21, μπορούν επίσης να αναζητήσουν τις προσωπικές τους φωτογραφίες και στο παρακάτω link της ENERGY photos, πληκτρολογώντας στην αναζήτηση το προσωπικό τους bib number.

https://www.energyphotos.gr/2021/Road/Nafplio-Castle-Run
Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, για την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους που έγινε κάτω από ειδικές συνθήκες και με την εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων!
Καλή αντάμωση στον 7ο Παλαμήδειο Άθλο στις 27/11/2022, μαζί με τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την άλωση του Κάστρου και την απελευθέρωση της πόλης του Ναυπλίου.

Από το Γραφείο Τύπου


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ