ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Ιδιαίτερα και καλαίσθητα αντικείμενα στο bazzar του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:54:00 μ.μ. | |
Πόσα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην Αργολίδα σήμερα 18/12
Το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας, σήμερα και παρά το τσουχτερό κρύο, έλαβε μέρος στο εορταστικό bazzar του Δήμου Ναυπλιέων το οποίο οργανώθηκε στον πεζόδρομο Β. Κωνσταντίνου.
 
Οι μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου με μεγάλο κέφι δημιούργησαν εξαιρετικά χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στολίδια, κοσμήματα, αρωματικά κεράκια, εορταστικά διακοσμητικά αλλά και νόστιμα μπισκότα. 
Όλα αυτά τα έβαλαν στον πάγκο τους και από το πρωί του Σαββάτου, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες του ανυπόφορου κρύου με χιονόνερο, δεν έχασαν στιγμή το κέφι τους και το χαμόγελό τους.
Στον πάγκο τους, που θα τον βρείτε και αύριο Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, (που απ' ότι προβλέπει η ΕΜΥ ο καιρός θα είναι σαφώς βελτιωμένος και ηλιόλουστος), θα μπορέσετε να συναντήσετε τους μαθητές, που με τεράστια προθυμία θα σας εξυπηρετήσουν αν επιθυμήσετε να κάνετε τις εορταστικές σας αγορές, βοηθώντας παράλληλα και το μικρό κομπόδεμα των υποψήφιων μελλοντικών καλλιτεχνών μας!
Θα σας συνιστούσαμε να δείτε και να επιλέξετε για σας και τους φίλους σας, το εξαιρετικό ημερολόγιο για το νέο έτος 2022, το οποίο είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες από τις μοναδικές ζωγραφιές των μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου, που κάθε μήνα θα σας συντροφεύουν με την αισιοδοξία και την ομορφιά την οποία αποπνέουν.
Σε αυτό το σημείο το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς για την υποστήριξη των μαθητών μας από το τυπογραφείο ΙΚΟΝΑ Ν. Γ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., το οποίο αφιλοκερδώς ανέλαβε εξ' ολοκλήρου στην έκδοση αυτού του υπέροχου ημερολογίου.
Μπορεί φέτος οι συνθήκες να παραμένουν δύσκολες για όλους μας, όμως τίποτα δεν μπορεί να σβήσει την ελπίδα και την αισιοδοξία από τις καρδιές των μαθητών μας! Περάστε από τον μικρό τους πάγκο και θα το διαπιστώσετε! Είναι χαρούμενοι, δημιουργικοί, έχουν υπέροχες ιδέες και ξέρουν πώς να τις υλοποιήσουν. Θέλουν να σας ευχηθούν καλές γιορτές, με υγεία, αισιοδοξία και ομορφιά που η Τέχνη μας χαρίζει απλόχερα!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ