ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Ενημέρωση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί

Ενημέρωση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί
Αντιπροσωπεία του νέου Δ.Σ της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας επισκέφτηκε σήμερα 2 Δεκεμβρίου 2021 τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Ιωάννη Μαλτέζο.


Η αρχικά εθιμοτυπικού χαρακτήρα επίσκεψη εξελίχτηκε σε εκτενή ενημέρωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας προκειμένου να επιτύχει τον στόχο του που δεν είναι άλλος από την ασφάλεια των πολιτών.

Η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης έδειξε γνώστης πολλών επιμέρους θεμάτων που απασχολούν το Αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσής μας. Κατατέθηκαν προτάσεις οι οποίες πιστεύουμε πως σύντομα θα τύχουν υλοποίησης, ικανοποιώντας παρελθόντα αιτήματα της Ένωσής μας.

Από την πλευρά μας τον ευχαριστούμε για την φιλοξενία και ευελπιστούμε στην συνέχεια της καλής και εποικοδομητικής συνεργασίας.

Τέλος μας διαβεβαίωσε ότι από τη θεσμική του θέση θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί προκειμένου να διασφαλίσει ότι η Αστυνομία στην Αργολίδα θα μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της αποτελεσματικά και με ασφάλεια για όλους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ