ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Αντιδρά και το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου για τη μετακίνηση του Πνευμονολόγου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:13:00 π.μ. | | |
Το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου Ναυπλίου καταδικάζει απερίφραστα την προσπάθεια αποδυνάμωσης του νοσοκομείου μέσω της μετακίνησης του πνευμονολόγου του σε άλλο νοσοκομείο. 

Η λογική των μετακινήσεων αυτού το είδους, ως μπαλώματα της τραγικής υποστελέχωσης των νοσοκομείων δεν λύνει προβλήματα, απλά προσθέτει νέα. 

Αποκαλύπτει την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα δημόσια νοσοκομεία, εξ αιτίας της πολιτικής των κυβερνήσεων, που εδώ και δεκαετίες αντιμετωπίζουν την υγεία του λαού ως κόστος και ευκαιρία για ιδιωτικές μπίζνες. Εκτός της απίστευτης ταλαιπωρίας που θα επιβάλει στον συνάδελφο, θα στερήσει από το νοσοκομείο Ναυπλίου και τους ασθενείς του, τον μοναδικό πνευμονολόγο που έχει, ο οποίος έχει και την ευθύνη της κλινικής COVID!!! Σαν να μην έφτανε η έλλειψη παθολόγων και παιδιάτρων που έχουμε ήδη καταγγείλει!!! 

Καλούμε τον λαό της περιοχής να μην δεχτεί την νέα αυτή επίθεση στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας του νομού και να παλέψει, μαζί με τους υγειονομικούς, για βελτίωση και ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων, μαζικές προσλήψεις και μονιμοποίηση των συμβασιούχων εργαζομένων.

 Επίσης καλούμε την διοίκηση του νοσοκομείου, τους δήμους, τους βουλευτές και όλους τους φορείς να πάρουν θέση πάνω στο ζήτημα.

Ο πρόεδρος
ΜΠΑΒΕΛΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
                                                  Ο γραμματέας
 ΛΑΖΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ