ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Δ.Καμπόσος για το σχέδιο του Νοτίου τμήματος Άργους: "Πετύχαμε την ανάσταση ενός πεθαμένου πράγματος"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:35:00 π.μ. | | |
Δ.Καμπόσος για το σχέδιο του Νοτίου τμήματος Άργους: "Πετύχαμε την ανάσταση ενός πεθαμένου πράγματος"
"Σήμερα 21 /12/2021 τελειώσαμε οριστικά το σχέδιο του Νοτίου τμήματος του Άργους , είμαι πολύ ευτυχισμένος" αναφέρει σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Και ο κύριος Καμπόσος συνεχίζει:"1700 οικόπεδα θα δοθούν για να χτίσει ο κόσμος σπίτια . Μετά από 10 χρόνια σκληρού αγώνα με πολλά προβλήματα από εγκληματικές παραλήψεις μελετητών και πολιτικών προσώπων ..... από το 1983 ....

ΣΉΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΏΣΑΜΕ ,10 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΟΛΑ . 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ(κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά) ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΑΦΑΤΗ, ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του ΥΠΕΧΩΔΕ ΣΩΚΡΆΤΗ ΑΛΕΞΙΑΔΗ, ΤΟ ΦΙΛΟ ΝΙΚΟ ΤΑΓΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.(η Νίκη έχει πολλούς πατεράδες .... ήδη. 

Θα ακούσατε ήδη ΕΝΑΝ να βγάζει ανακοινώσεις και να λέει ΑΚΟΥΣΟΝ -ΑΚΟΥΣΟΝ ότι ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ .....ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ , ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ) .

Προσεχώς θα δώσω συνέντευξη τύπου και θα βάλω τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση..... (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕ , ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ 2011 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ "ΕΦΥΓΕ" ΤΟ 1990 ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΗΜΌ.)"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ