ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Παύλος Χρηστίδης: Τι ανέφερε στην τελευταία του ομιλία από το Ναύπλιο πριν τις εκλογές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:09:00 μ.μ. | | | |
Τι ανέφερε στην τελευταία του ομιλία πριν τις εκλογές από το Ναύπλιο ο Παύλος Χρηστίδης
Στο Ναύπλιο την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου ολοκλήρωσε τον κύκλο των προεκλογικών ομιλιών ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Όπως είπε και στην ομιλία του στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου ο Παύλος Χρηστίδης «για όποιον μας λέει δεν είναι η ώρα σας, εμείς του λέμε τώρα είναι η ώρα για εμάς και τα παιδιά μας».

Εν συνεχεία, πρόσθεσε πως «αν κάτι κρατάω όλα αυτά τα χρόνια στην ενασχόληση μου με την πολιτική είναι να « θυμάσαι από που ξεκίνησες, πάντα». Και είμαι εδώ στο Ναύπλιο για να ξεκινήσω τους αγώνες με τους οποίους θα αλλάξουμε την πατρίδα μας. Μια περιοχή σύμβολο συνδεδεμένη με την επανάσταση και τους αγώνες σε όλη τη διάρκεια ύπαρξης αυτής της χώρας».

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΛ επεσήμανε ότι «Όλα τα τελευταία δύσκολα χρόνια μας έκαναν να αναλογιστούμε ξανά τη σημασία του ΠΑΣΟΚ. Πως η παράταξη και ο Ανδρέας Παπανδρέου έδωσε φωνή σε όλους τους Έλληνες.

Τέσσερις δεκαετίες μετά η Ελλάδα ξαναπερνά δύσκολα και χρειάζεται ξανά το Κίνημά μας να ζωντανεύσει και να ηγηθεί, χρειάζεται ξανά όλους εμάς».
Αναφέρθηκε στη μεσαία τάξη που πιέζεται και πως «είμαστε η πρώτη γενιά που ζει χειρότερα από τους γονείς τους. Αυτό θα το αλλάξουμε, αλλά δε μπορεί να γίνει χωρίς να είμαστε εκεί. Στην ατζέντα πρέπει να βάλουμε ένα μεγάλο όχι στο συμβιβασμό με τις χαμηλές ταχύτητες και τις χαμηλές προσδοκίες»

Διεμήνυσε πως «πρέπει να συντρίψουμε το στερεότυπο, το στεγανό ότι όλα είναι ίδια, ότι όλοι είμαστε ίδιοι. Ότι η ψήφος μας δε μετράει».

«Εδώ από το Ναύπλιο έβλεπα τον αγώνα που έδιναν οι καθαρίστριες του Δήμου για επιβίωση και αξιοπρέπεια, τον αγώνα που έκανα οι συνάδελφοι μου στη δικηγορία καθημερινά, οι παραγωγοί που μεταπωλούν σε εξευτελιστικές τιμές και φυσικά εδώ στο Ναύπλιο είδα και προσδιόρισα πόσο σημαντικό είναι να παλεύεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου με όρους μέλλοντος. Αυτό κουβαλάω πάντα και αυτό ενώνει όλους εμάς που προερχόμαστε από την Περιφέρεια και ζητάμε επιπλέον αποκέντρωση, επιπλέον αρμοδιότητες» τόνισε ο Π. Χρηστίδης.

Όπως τόνισε «αυτό θα το καταφέρει έναν ανανεωμένο κόμμα το οποίο θα ανήκει στην αυτόνομη και ανανεωμένη σοσιαλδημοκρατία και αυτό είναι το διακύβευμα που όλοι πρέπει να ικανοποιήσουμε και να δημιουργήσουμε. Για μένα, η πρόκληση είναι να γίνουμε Κίνημα ξανά, από κάτω προς τα πάνω, αυτό αλλάζει τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό. Πιστεύω στο ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής, ένα Κίνημα, από κάτω προς τα πάνω, που ανοίγει ευκαιρίες σε όλους, αντιμετωπίζει θεσμικά τις αδικίες και ανισότητες, είναι δίκαιο και τολμά τα μεγάλα μεταρρυθμιστικά άλματα, χτίζοντας πάντοτε τα θεμέλια των κοινωνικών αλλαγών με όραμα τις επόμενες γενιές».

Κάλεσε όλους τους νέους, όσους απέχουν πολλά χρόνια, όσους στέκονται κριτικά και επικριτικά απέναντι στο πολιτικό σύστημα «να έρθουν μαζί μας, να φτιάξουμε ένα πλειοψηφικό ρεύμα, που δίνει ξανά ελπίδα στους Έλληνες και καθιστά την Ελλάδα πρωταγωνιστή των ευρωπαϊκών και διεθνών εξελίξεων». Ξεκαθάρισε ότι «δεν κατέβηκα να κερδίσω κανένα, δε νιώθω αντίπαλό μου κανένα. Κατέβηκα για να τα αλλάξουμε όλα» και κατέληξε λέγοντας: «Όλοι μαζί με ενότητα και δύναμη την επόμενη μέρα των εκλογών, θα κάνουμε το Κίνημά μας πρωταγωνιστή στην πολιτική ζωή της Χώρας. Θέλουμε νεότητα και ενότητα».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ