ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Ο Δήμος Ναυπλιέων τίμησε τον εκπαιδευτικό Νίκο Γαλάνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:58:00 π.μ. | | | |
Ο Δήμος Ναυπλιέων τίμησε το εκπαιδευτικό Νίκο Γαλάνη
Η εκπαιδευτική κοινότητα έχει πάντα το σεβασμό μας και την αναγνώριση μας για το έργο που επιτελείται στα σχολεία , με τόσες ιδιαιτερότητες και δυσκολίες ειδικά τώρα με την πανδημία.

Στο πλαίσιο του Παλαμήδειου Άθλου και στη διοργάνωση της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου " Castle Chess 2021 ", τιμήσαμε τον εκπαιδευτικό Νίκο Γαλάνη , προσφέροντάς του κι εμείς κάτι λίγο μπροστά στα πολλά που προσφέρει ο ίδιος στην κοινωνία μας. 

Ο δάσκαλος Νίκος Γαλάνης βραβεύτηκε ως " Εκπαιδευτικός της Χρονιάς 2021 " στα Education Leaders Awards , για την καινοτομία να διδάσκει μέσω δημιουργίας ταινιών μικρού μήκους με τους μαθητές του , περνώντας σημαντικά κοινωνικά μηνύματα. 

Οι ταινίες του έχουν αγγίξει ζητήματα όπως τα τροχαία ατυχήματα , το προσφυγικό ζήτημα , ο ρόλος της γυναίκας , ενώ φέτος συγκίνησε και ξεχώρισε η ταινία για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου ! 

Η συνεργασία μαζί του είναι προστιθέμενη αξία για όλους μας και εν όψη του επετειακού έτους 2022 της πόλης μας επιφυλασσόμεθα για νέα συνεργασία μαζί του , που θα αναδείξει την ιστορία μας και τη δημόσια εκπαίδευση.... 

Νίκο, συγχαρητήρια και σε ευχαριστούμε θερμά !

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ