ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Εκπαιδευτικές επισκέψεις της Τουριστικής Σχολής σε Άργος και Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:16:00 μ.μ. | |
Εκπαιδευτικές επισκέψεις της Τουριστικής Σχολής σε Άργος και Ναύπλιο
Το αρχαίο θέατρο Αργους επισκέφθηκαν οι σπουδαστές της ειδικότητας Τουριστικού Πρακτορείου του ΙΕΚ Πελ/σου ( ΣΤΕ) συνοδευόμενοι από τις καθηγήτριές τους κ Καραβάνου Αννα και Μπίσκου Αλεξάνδρα. 
Ιδρύθηκε κατά τους Ελληνιστικούς χρόνους με χωρητικότητα 20.000 περίπου θεατών και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αρχαία θέατρα στον Ελλαδικό χώρο κατά μεγάλο μέρος λαξευμένο στο φυσικό βράχο.
Οι μαθητές-τριες περπάτησαν και περιηγήθηκαν στους χώρους του αρχαίου θεάτρου στην κυκλική ορχήστρα στο κοίλον και τα διαζώματα. 

Εκπαιδευτικές επισκέψεις πραγματοποίησε και η ειδικότητα Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων την εβδομάδα αυτή στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 3Sixty Hotel & Suites και Grand Sarai συνοδευόμενοι από την καθηγήτριά τους κα Καρακίτσου Γεωργία. Τουw σπουδαστές υποδέχθηκαν οι υπεύθυνοι των επιχειρήσεων αυτών και τους ξενάγησαν σε όλους τους χώρους των βραβευμένων μονάδων φιλοξενίας. 
Ευχαριστούμε θερμά τον κ Μπελίτσο Περικλή , κα Ψυχογιού Κατερίνα για την υποδοχή στις επιχειρήσεις 3Sixty Hotel & Suites & Castelano suites και την κα Καλιάνου Αδαμαντία για την υποδοχή του Grand Sarai hotel. 

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ