ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Πανελλαδικός διασυρμός του Αργολικού ποδοσφαίρου από τα επεισόδια στο ΔΑΚ Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:48:00 μ.μ. | | | |
Πανελλαδικός διασυρμός του Αργολικού ποδοσφαίρου από τα επεισόδια στο ΔΑΚ Άργους
Εξοργιστικά πράγματα συμβαίνουν στο Αργολικό ποδόσφαιρο που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Πανελλαδικός είναι ο διασυρμός του Αργολικού ποδοσφαίρου καθώς σήμερα μεγάλες ιστοσελίδες αναπαράγουν την είδηση των σοβαρών επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν χθες στο ΔΑΚ Άργους.

Αναφερόμαστε στα απαράδεκτα επεισόδια που σημειώθηκαν στις κερκίδες στον εξ αναβολής αγώνα για την 10η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αργολίδας ανάμεσα στις ομάδες του Παναργειακού και του Αστέρα Δρεπάνου την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου.

Μια ομάδα χούλιγκανς, την οποία κανένας δεν είδε, κανένας δεν ξέρει ποιοι είναι, αλλά και κανένας δεν ξέρει από που ήρθαν, την στιγμή μάλιστα που στους αθλητικούς χώρους θα πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα υγειονομικοί κανόνες και έλεγχοι για την είσοδο, κατάφεραν και έφτασαν στην κερκίδα, έχοντας τα πρόσωπα τους καλυμμένα, προκαλώντας σοβαρά επεισόδια και τραυματίζοντας φιλάθλους.

Ένα σοβαρό ερώτημα που προκύπτει είναι τι αναφέρει στο φύλο αγώνος ο παρατηρητής και ο διαιτητής για τα επεισόδια.  

Η διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να είναι αμείλικτη απέναντι σε τέτοιου είδους φαινόμενα που επιφέρουν ανεπανόρθωτη ζημιά στο Αργολικό ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα.

Οι συγνώμες και οι προφορικές καταδίκες όσο και αν είναι αποδεκτές δεν δίνουν λύση σε τόσο σοβαρά ζητήματα. 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ