ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Οδηγίες για αιτήσεις εισαγωγής στα ταχύρυθμα τμήματα Μετεκπαίδευσης της Τουριστικής Σχολής Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:16:00 μ.μ. | | | |
Οδηγίες για Αιτήσεις εισαγωγής στα ταχύρυθμα τμήματα Μετεκπαίδευσης της Τουριστικής Σχολής Άργους
Στην προκήρυξη που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπ Τουρισμού ( www.mintour.edu.gr) μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις και τις ειδικότητες ανά πόλη αλλά και να καταθέσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά και μόνο στο πεδίο που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα από 15/12- 23/12/2021: 
Δημιουργούν λογαριασμό με το mail και τον κωδικό πρόσβασης και κατόπιν αποτυπώνουν τα στοιχεία που ζητούνται από την εφαρμογή. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΝΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ( πχ απολυτήριο γυμνασίου το καταχωρείτε και το αναβάζετε απαραιτήτως στην εφαρμογή, ένσημα τα καταχωρείτε και τα αναβάζετε απαραιτήτως στην εφαρμογή κλπ) 

ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΆ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΘΟΎΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΊ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ.. 

Για τον Ν. Αργολίδας έχουν εγκριθεί 2 τμήματα για το Αργος στις ειδικότητες Μαγειρικής Τέχνης και Οροφοκομίας και 2 τμήματα για την περιοχή της Ερμιονίδας στις ειδικότητες Υποδοχής & Επισιτισμού που διαθέτει μεγάλο αριθμό εργαζομένων αλλά και πολλές τουριστικές μονάδες. 

Οι απαραίτητες προυποθέσεις που θέτει η προκήρυξη είναι η εργασία στον τουρισμό στις αντίστοιχες ειδικότητες , ο αριθμός ενσήμων της τελευταίας τριετίας ( 150 ένσημα) η κατοχή τίτλου υποχρεωτικής εκπαίδευσης ( Δημοτικού για όσους έχουν τελειώσει το 1980 και Γυμνασίου για όσους τελείωσαν Δημοτικό απο το 1981 και μετά) η ηλικία έως 55 ετών. 

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά με φυσική παρουσία .Η επιτυχής παρακολούθηση και φοίτηση ( περίπου 3,5 μηνών) οδηγεί στην απόκτηση του Πιστοποιητικού Μετεκπαίδευσης του Υπ Τουρισμού και της Υπαλληλικής ιδιότητας κατοχυρώνοντας επίσης επαγγελματικά δικαιώματα του ν. 1077/1980 και ν. 2112/1920 (Α΄ 67). Σε όλη την διάρκεια των μαθημάτων οι συμμετέχοντες μαθητές-τριες θα αμοίβονται με ωριαίο επίδομα σύμφωνα με τις παρουσίες τους τόσο οι εργαζόμενοι , οι άνεργοι αλλα και οι επιδοτούμενοι με ανεργία απο τον ΟΑΕΔ. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητούνται στην Τουριστική σχολή στο Αργος ( τηλ 27510 20115, Δαναού 29) και στην ιστοσελίδα μας www.mintour.edu.gr 

Ο Δ/ντής Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ