ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Μαρουσάκης: Έρχεται ο καιρός του βοριά - Η πρώτη εκτίμηση για τα Χριστούγεννα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:58:00 μ.μ. | |
Μαρουσάκης: Έρχεται ο καιρός του βοριά - Η πρώτη εκτίμηση για τα Χριστούγεννα (βίντεο)
Στη νέα αλλαγή του καιρού με την κακοκαιρία να έχει πλέον ως χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις και το κρύο αναφέρθηκε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

Στα δύο θα χωριστεί τις επόμενες ημέρες η Ελλάδα όσον αφορά τον καιρό και τα φαινόμενα που θα εκδηλωθούν όπως εξήγησε το πρωί της Δευτέρας ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο η κακοκαιρία θα μετατοπιστεί στις περιοχές ανατολικά της Πίνδου ενώ αντίθετα «θα ηρεμήσει η δυτική Ελλάδα». Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του καιρού ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε λόγο για «βοριάδες, κρύο και πολλές βροχές στα ανατολικά και γι’ αυτό θέλει προσοχή η Εύβοια».

Όσον αφορά, δε, την Αττική ο Κλέαρχος Μαρουσάκης εκτίμησε ότι οι χιονοπτώσεις ενδέχεται να φτάσουν και μέχρι την Πάρνηθα καθώς το οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό των προηγούμενων 24ωρων έχει απομακρυνθεί προς τη Μαύρη Θάλασσα αλλά μια νέα διαταραχή από τα βόρεια Βαλκάνια κινείται νοτιότερα φέρνοντας πολικής προέλευσης αέριες μάζες στην Ελλάδα.

«Πάμε στον καιρό του βοριά» είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης και έκανε λόγο για κακοκαιρία που περιμένουμε στις ανατολικές περιοχές ενώ καλύτερος θα είναι ο καιρός στα δυτικότερα τμήματα.

Την Τρίτη ο καιρός θα χαλάσει σε περιοχές που βρέχονται από το Αιγαίο, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά το νότιο Αιγαίο με καταιγίδες και σφοδρές χιονοπτώσεις ενώ αντίστοιχο τύπου θα είναι ο καιρός και την Τετάρτη. «Πέμπτη και Παρασκευή υποχωρούν τα φαινόμενα αλλά παραμένει το κρύο ενώ προς το τέλος της εβδομάδας έρχεται ξανά πολύ ψυχρή αέρια μάζα και πάλι ο καιρός θα είναι αρκετά ψυχρός» είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

«Έτσι θα πάμε μέχρι τις 20 -22 Δεκεμβρίου» είπε για τον καιρό των επόμενων ημερών ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ εκτιμώντας με βάση τα δεδομένα που έχει για την ώρα ότι «τα Χριστούγεννα θα έχουμε ήπιο καιρό χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα απουσιάζουν οι βροχοπτώσεις».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ