ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Συγχαρητήρια από τη Ν.Ε. Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ στο νέο Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:01:00 μ.μ. | | |
Συγχαρητήρια από το Ν.Ε. Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ στον νέο Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη
Η ενότητα ως πολιτική παρακαταθήκη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, δρομολογήθηκε στην πράξη με την προσέλευση στις κάλπες των 270.000 ψηφοφόρων.


Η προοδευτική ταυτότητα για να κάνουμε την παράταξη ελκυστική έχει πολλές ακόμη κρίσιμες πολιτικές «διαδρομές» στις οποίες οφείλουμε, απέναντι στην χώρα συνολικά, στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ & στους πολίτες που μας εμπιστεύονται, να είμαστε ενωμένοι για να είμαστε χρήσιμοι ως ισχυροί.

Ευχαριστούμε όλους τους υποψηφίους για τον πολιτικό πολιτισμό και την συνεισφορά τους στο γιορτινό κλίμα και την μαζικότητα της εκλογικής διαδικασίας.

Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη για την χωρίς αμφισβήτηση νίκη του & στον Γιώργο Παπανδρέου για την ευγενική παραδοχή του αποτελέσματος.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών για την εθελοντική υποστήριξή τους στις ομολογουμένως πολύωρες & διαδραστικές διαδικασίες μας καθώς επίσης τους Δημάρχους των 4 επαρχιών για την παραχώρηση των δομών-αιθουσών διεξαγωγής των ψηφοφοριών!

Ο νέος Πρόεδρος έχει πλέον την ευθύνη της επόμενης μέρας για να επιστρέψει η Δημοκρατική παράταξη ως Κίνημα εξουσίας, μέσα από συνθέσεις και με ένα σύγχρονο πρόγραμμα που απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τις Ελληνίδες, τους Έλληνες και την χώρα.

Σ’ ότι με αφορά, στην πράξη θα είμαι μέρος της ενότητας αυτής, όπως πορεύτηκα έως σήμερα. Στην πρώτη γραμμή…

Για την Ν.Ε. Αργολίδας

Λεων. Ζ. Κουτσογιάννης
Οικονομολόγος Μελετητής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ