ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Παραδόθηκε η βοήθεια από την Αργολίδα στο Λύρειο Ίδρυμα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:38:00 μ.μ. | | |
Παραδόθηκε η βοήθεια από την Αργολίδα στο Λύρειο Ίδρυμα
Οι Ιεροί Ναοί Αγίου Νεκταρίου, Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου ,Αγίου Γεωργίου Ελληνικού και Αγίου Δημητρίου Ασίνης και η Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης για το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα. 
Η μεγάλη σε ποσότητα βοήθεια με γάλατα, ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, δημητριακά, μπισκότα, κομπόστες, είδη πρώτης ανάγκης όπως απορρυπαντικά, χαρτιά υγείας σαπούνια και σαμπουάν, αλλά και σεντόνια και μαξιλαροθήκες, προσφορά των πολιτών από τις παραπάνω ενορίες ,παραδόθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου 2021 , από τον π. Βασίλειο Γκολέμη , εφημέριο του Αγίου Νεκταρίου Εργατικών κατοικιών Ναυπλίου ,στους υπευθύνους του Ιδρύματος.
 Εκεί τους περίμενε η ηγουμένη της μονής ,μοναχή Νεκταρία μαζί με τις υπόλοιπες καλόγριες ,καθώς και το παιδιά και όλοι μαζί μετέφεραν τα πράγματα στο Ίδρυμα.
Οι υπεύθυνοι των ιερών Ναών , θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους όσοι βοήθησαν και προσέφεραν από το υστέρημα τους, στα παιδιά του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος που περνούν δύσκολες ώρες.
Φεύγοντας τα παιδιά του Ιδρύματος ευχήθηκαν σε όλους Καλά Χριστούγεννα .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ