ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

"Κίνησε γη και ουρανό" ο Ανδριανός για την ανάκληση της μετακίνησης του Πνευμονολόγου από την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:57:00 μ.μ. | | |
"Κίνησε γη και ουρανό" ο Ανδριανός για την ανάκληση της μετακίνησης του Πνευμονολόγου από την Αργολίδα
 Άμεση και αποτελεσματική υπήρξε η αντίδραση των βουλευτών του νομού μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας ότι σχεδιάζεται να μετακινηθεί για εφημερίες στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου ο μοναδικός πνευμονολόγος που διαθέτει το Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Οι Αργολικές Ειδήσεις αμέσως επικοινώνησαν με τον κυβερνητικό βουλευτή Γιάννη Ανδριανό, ο οποίος επικοινώνησε άμεσα τόσο με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, όσο και με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη στους οποίους και επεσήμανε την ανάγκη το Νοσοκομείο του Ναυπλίου να μην μείνει χωρίς πνευμονολόγο και μάλιστα υπεύθυνο COVID την ώρα που η μετάλλαξη Όμικρον του κορονοϊού καλπάζει, γεγονός που συνέβαλε καθοριστικά στο να πειστούν οι αρμόδιοι και να λυθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Η άμεση αυτή κινητοποίηση του κυβερνητικού βουλευτή Γιάννη Ανδριανού, του βουλευτή Γιάννη Γκιόλα, του βουλευτή Ανδρέα Πουλά, του Δημάρχου Ναυπλιέων Δ. Κωστούρου, της διοίκησης και των εργαζομένων του νοσοκομείου πρέπει να λειτουργήσει ως παράδειγμα για την αποφασιστική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων της τοπικής μας κοινωνίας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ