ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους Μυκηνών συγκεντρώνει βοήθεια για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:23:00 π.μ. | | |
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους Μυκηνών συγκεντρώνει βοήθεια για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη
Εμείς, οι άνθρωποι του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Άργους-Μυκηνών, λαμβάνουμε καθημερινά εκατοντάδες τηλεφωνήματα από οικογένειες με μικρά παιδιά που δεν μπορούν να επιβιώσουν καθώς τους λείπουν τα απολύτως απαραίτητα. 

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης εκλείπουν καθημερινά από κάποια νοικοκυριά συνδημοτών μας και το σημαντικότερο είναι ότι αυτές τις καταστάσεις τις βιώνουν και μικρά παιδιά. 

Καθημερινά διαπιστώνεται ότι ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη τη στήριξή μας ενώ 1 στα 5 παιδιά ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας. 

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, είναι επιτακτική η ανάγκη, να βοηθήσουμε όλοι όπως μπορούμε, να χαρίσουμε σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειες τους λίγες μέρες χαράς προσφέροντας τρόφιμα, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια.

Καλούμαστε όλοι, απλοί πολίτες, επιχειρήσεις, παραγωγοί, αυτές τις ώρες της δοκιμασίας, να δείξουμε την αγάπη, τη συμπάθεια και την αλληλεγγύη μας προς τους συνανθρώπους μας που διέρχονται δύσκολες ώρες. 

Μην γυρίσουμε την πλάτη αυτές τις άγιες μέρες στα μικρά παιδιά που γι αυτά τα Χριστούγεννα είναι στιγμές που θα μείνουν για πάντα στην ψυχή τους. Παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκριση σας. 

Η οποιαδήποτε προσφορά σας μπορεί να γίνει έως και τις 18 Δεκεμβρίου ώστε να ολοκληρωθεί η διανομή των προϊόντων πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων στις 22 και 23 Δεκεμβρίου.

Μαζεύουμε

Κρέας

Λάδι

Γλυκά

Παιχνίδια

170 οικογένειες συντοπιτών μας έχουν ανάγκη!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972012205 κα Ζαφειροπούλου



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ