ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Β. Λαμπρόπουλος: Έκλεισε οριστικά η υπόθεση «συνεργός» για τη δολοφονία του καπετάνιου στην Κοιλάδα Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 μ.μ. | | | |
Β. Λαμπρόπουλος: Έκλεισε οριστικά η υπόθεση «συνεργός» για τη δολοφονία του καπετάνιου στην Κοιλάδα Αργολίδας
Έπειτα από χρόνια καταθέσεων, ερευνών και δικαστηρίων και την καταδίκη της συζύγου του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου σε ισόβια, η υπόθεση «συνεργός» κλείνει οριστικά για τη δικαιοσύνη.


Το στυγερό έγκλημα συνέβη τον Δεκέμβριο του 2014 στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Η έρευνα δεν έδειξε καμία συμμετοχή στο έγκλημα του φίλου του καπετάνιου, στο σπίτι του οποίου είχε βρεθεί δολοφονημένος. Είχε μπει στο κάδρο των υπόπτων από την πρώτη στιγμή. Το θύμα είχε βρεθεί νεκρός στο δικό του σπίτι, με το δικό του όπλο.

Η χήρα της Κοιλάδας, όπως έγινε γνωστή, σε δηλώσεις της τόνιζε «Ως προς τον φίλο του άντρα μου δηλώνω ότι με βάση τα στοιχεία που κατατέθηκαν στο δικαστήριο θεωρώ ότι ήταν άμεσος συνεργός στο έγκλημα αν όχι αποκλειστικός δράστης Το έγκλημα έγινε στην αυλή του δικού του σπιτιού, είναι ο άνθρωπος που τον βρήκε πρώτος απ’ όλους και αντί να καλέσει σε βοήθεια εκείνος κάλεσε τον δικηγόρο του. Αρνήθηκε όταν ρωτήθηκε στην αρχή ότι είναι δικό του το όπλο, ενώ βρέθηκε πυρίτιδα στο αριστερό του χέρι, συμβατή του όπλου».

Για το ρόλο του φίλου του καπετάνιου στο έγκλημα, η Εισαγγελία Ναυπλίου είχε διατάξει προκαταρκτική έρευνα. Ο φίλος του θύματος γνώριζε ότι θα μπει στο κάδρο των υπόπτων από την αρχή και δήλωνε:

«Ηξερα από την πρώτη στιγμή ότι έχω μπλέξει. Ήταν στο σπίτι μου και ήταν με το όπλο μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται έρευνα. Λογικό είναι. Έχω καταθέσει, με έχουν φωνάξει μία φορά μέχρι τώρα. Δεν έχω να κρύψω κάτι, δεν έχω πει ψέματα σε καμία περίπτωση και θέλω να βρεθεί μία άκρη».

Ο δικηγόρος του Βαγγέλης Λαμπρόπουλος δήλωσε στο newpost.gr

«Έκλεισε οριστικά μία υπόθεση που απασχόλησε την κοινή γνώμη για πολλά χρόνια .Ο φερόμενος ως ύποπτος αποδόθηκε οριστικά από την δικαιοσύνη στην κοινωνία ως αθώος αφού ταλαιπωρήθηκε για χρόνια».

Ο άτυχος καπετάνιος είχε βρεθεί νεκρός με δύο σφαίρες, μία στο κεφάλι και μια στο θώρακα στην αυλή του σπιτιού του φίλου του στις 8 Δεκεμβρίου του 2014. Εκείνος ισχυρίζεται ότι βρήκε τον 42χρονο, ημιθανή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ