ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Χαμηλές θερμοκρασίες στην Αργολίδα - Πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Δευτέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:16:00 π.μ. | | | |
Χαμηλές θερμοκρασίες στην Αργολίδα - Πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Δευτέρα
Χαμηλές θερμοκρασίες επικράτησαν την νύχτα και νωρίς το πρωί σήμερα 2 Δεκεμβρίου στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με τον σταθμό της ΕΜΥ στην Πυργέλα του Δήμου  Άργους Μυκηνών η θερμοκρασία έφτασε στον 1 βαθμό πάνω από το μηδέν στις 6 το πρωί ενω όλη τη νύχτα η θερμοκρασία διατηρήθηκε στους 2 βαθμούς Κελσίου, όπως μπορείτε να δείτε από την κάρτα παρακάτω:
Σήμερα Πέμπτη στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο και την Ήπειρο πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια έως τους 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 17 και στο νότιο Αιγαίο τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση από τον Θοδωρή Κολυδά και το news247.gr

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03-12-2021

Στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα πελάγη 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 18 με 20 και στο νότιο Αιγαίο τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 04-12-2021

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα όμως βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα εξασθενήσουν. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ που βαθμιαία από τα δυτικά και τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 05-12-2021

Στα νοτιοανατολικά προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές από το απόγευμα στα βορειοδυτικά όπου τη νύχτα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 06-12-2021


Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6, βαθμιαία στα πελάγη 7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ