ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση του Τουριστικού Περιπτέρου (info kiosk) στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:36:00 μ.μ. | | |
Ολοκληρώνεται η τοποθέτηση του Τουριστικού Περιπτέρου (info kiosk) στο Ναύπλιο
Ξεκίνησε η τοποθέτηση του Τουριστικού Περιπτέρου (info kiosk) στο Ναύπλιο στον κόμβο του λιμανιού και αναμενεται να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα.

Όπως είναι γνωστό έχει υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Ναυπλιέων για την τοποθέτηση του info kiosk .
Οι πόροι για την υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης, οι οποίοι ανέρχονται σε 80.500 ευρώ, προέρχονται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία συνεισφέρει το ποσό των 80.000 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα 500 ευρώ καταβάλει η Αναπτυξιακή Πάρνωνα.

Μέσω της δομής αυτής επιδιώκεται η προβολή της Αργολίδας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και της Ελλάδας γενικότερα, παράλληλα ενισχύεται η αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες, τόσον όσον αφορά ποιοτικά χαρακτηριστικά -χώρα προέλευσης κλπ- όσο και παρατηρήσεις για ενδεχόμενα προβλήματα που αυτοί εντοπίζουν.

Στόχος της λειτουργίας του εν λόγω περιπτέρου είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών τουριστικής πληροφόρησης και προβολής του Ναυπλίου και της Αργολίδας γενικότερα, ως προορισμού φιλικού προς τον επισκέπτη, όλες τις εποχές του χρόνου.
Ο επισκέπτης θα μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες για τα σημεία ενδιαφέροντος του στην περιοχή (αξιοθέατα, μνημεία, μουσεία) καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες διαμονής, σίτισης ή επιμέρους δραστηριοτήτων (περιπατητικές διαδρομές, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ